У Мінекономіки назвали 8 пріоритетних напрямів роботи у сфері безпечності харчових продуктів
AГРОПОЛІТ. -15.01.2020
На зустрічі представників Директорату безпечності харчових продуктів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Держпродспоживслужби, народних депутатів та галузевих асоціацій було презентовано пріоритетні напрями роботи на 2020 рік у сфері безпечності харчових продуктів.
Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки. Так, робота фахівців Мінекономіки відбуватиметься за такими напрямами:
- боротьба з фальсифікацією харчових продуктів;
- безпечність харчування дітей у закладах освіти;
- забезпечення гігієнічних вимог;
- впровадження процесу аналізу ризиків;
- поводження з неякісною та небезпечною продукцією тваринного походження;
- врегулювання проблемних питань у сфері ветеринарної медицини;
- врегулювання проблемних питань щодо здоров’я та благополуччя тварин;
- попередження розвитку протимікробної резистентності.
agropolit.com/news/