(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

У Мінекономіки назвали 8 пріоритетних напрямів роботи у сфері безпечності харчових продуктів

AГРОПОЛІТ. -15.01.2020

На зустрічі представників Директорату безпечності харчових продуктів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Держпродспоживслужби, народних депутатів та галузевих асоціацій було презентовано пріоритетні напрями роботи на 2020 рік у сфері безпечності харчових продуктів.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки. Так, робота фахівців Мінекономіки відбуватиметься за такими напрямами:

  • боротьба з фальсифікацією харчових продуктів;
  • безпечність харчування дітей у закладах освіти;
  • забезпечення гігієнічних вимог;
  • впровадження процесу аналізу ризиків;
  • поводження з неякісною та небезпечною продукцією тваринного походження;
  • врегулювання проблемних питань у сфері ветеринарної медицини;
  • врегулювання проблемних питань щодо здоров’я та благополуччя тварин;
  • попередження розвитку протимікробної резистентності.

agropolit.com/news/

 

Добавил: CNTB, 24.01.2020, в категорию Дайджест