24 Агро.-31.05.2021
Якість води – це проблема, яка турбує кожного. Експерти розповіли, як самостійно перевірити воду на придатність до вживання.
AgroNews.ua. -06.09.2022
Дослідники з іспанського Університету Мурсії на чолі з Пако Кальво взялися за нове вичення «нейробіології рослин». Їхньою метою є пошук чіткої відповіді на досі відкрите питання: чи є рослини свідомими. Про це повідомляє Futurism, пише agronews.ua.
Agravery. -03.01.2019
З 1 січня 2019 почав діяти новий порядок здійснення державного моніторингу вод.
24 Агро.-14.06.2018 самостійно подивитися показники води / 24 канал
Державне агентство з питань електронного урядування України оголосило про "круту" новину: відкрито дані про якість води – вперше в історії України. Тепер громадяни зможуть дізнатися, якою є якість поверхневих вод поблизу їхнього дому, роботи й місць відпочинку.
Гвоздяк П.І. Біохімія води. Біотехнологія води (автомонографія).- К.: ВД «Києво-Могилянська академія», 2019.- 228 с. – Бібліогр.: с. 195-212
637.5 ДФ
Б79
Болтенков, И.М. Производство и переработка птицы, кроликов и яиц во Франции/ И.М. Болтенков; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ . - М., 1971. - 31 с.: рис., табл., схемы.
EastFruit.- 02.09.2022
Украинцы гордятся своей историей, традициями и национальными символами. Сине-желтые цвета флага видны в стране повсюду. Особенно сейчас, когда вся Украина сражается против российских агрессоров, отстаивая свою независимость. Культуры в патриотических цветах появились и на украинских полях. Так, недавно отечественные селекционеры представили новый сорт «патриотической кукурузы», пишет SEEDS.
AgroPortal.ua.- 31.08.2022
Вперше в Україні почали виробляти органічну ефірну олію з лаванди, гісопу лікарського та м’яти перцевої. В складі олії тільки органічні трави, які не оброблялися жодною шкідливою хімією та були вирощені за всіма органічними стандартами
GrowHow.in.ua.-06.09.2022
KSG Agro першим серед українських промислових виробників почав виробництво мармурової свинини. Про це повідомила пресслужба агрохолдингу.
Потрібно: 3-4 великі сливи без кісточки, 1/2 склянки апельсинового соку або іншого фруктового соку, 1/2 чашки простого йогурту, 1 чайна ложка тертого свіжого імбиру. Рецепт приготування: помістіть всі інгредієнти в блендер і збийте до однорідності. Перелийте смузі в стакан і подавайте....