(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Нідерландська пекарня Fuite Apeldoorn запропонувала споживачам хліб з вітаміном D....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 10.12.2020

На території Івано-Франківської області планують побудувати завод з випуску еко-іграшок з органічного полімеру, отриманого після переробки топінамбура, розповів технічний директор і співвласник НВП «Індуктор» Богдан Кобринський. ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 10.12.2020

Згідно з китайським східним календарем 2021 рік пройде під заступництвом Білого Металевого Бика. Бик любить чесних, відповідальних і працьовитих людей. Рекомендується приділити увагу своїй кар'єрі. Займіться своїм здоров'ям, бережіть нерви - це час стресів. Лінощі і легковажність можуть розгнівати Бика. Зустрічати Новий рік найкраще вдома, в колі рідних і коханих людей. .

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 03.12.2020

Потрібно на 2 порції:1 великий відварений буряк; 2 невеликих картоплини; 2 невеликих солоних огірки; 80 г слабосоленої сьомги; половина червоної цибулини; 50 г зеленої сочевиці; 2 ст. л. соняшникової або оливкової олії; щіпка сухого меленого гострого перцю;
 сіль за смаком.
..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 03.12.2020

Ізраїльський стартап SuperMeat, який вирощує куряче м’ясо в лабораторії, відкрив ресторан в Тель-Авіві. Замість плати за страви, гості The Chicken залишають відгук про м’ясо в його складі. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua..

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 03.12.2020

До кінця 2020 року в меню ресторанів Ізраїлю, Німеччини та Швейцарії можуть з’явитися стейки з продукції рослинного походження, надруковані на 3D-принтерах ізраїльського стартапу Redefine Meat...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 03.12.2020

У Хорватії розташована незвичайна виноробня: тут витримують вино в амфорах на дні Адріатичного моря...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 03.12.2020

Посацький, Б. С.     Архітектурний образ міста: навч. посіб./ Б. С. Посацький, Є. І. Король, Г. Є. Кознарська; Нац. ун-т "Львівська політехніка". - Львів: Вид-во Львівської політехніки, 2019. - 140 с.: іл. - Бібліогр.: с.139 . - ISBN 978-966-941-322-2

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 27.11.2020

Офіційна назва "кекс" з'явилася у Середні віки. Однак виготовленням цього виду випічки цікавилися ще в Стародавньому Римі. Населення імперії мало свій  рецепт. Пюре з ячменю змішували з горіхами, родзинками і гранатом – це блюдо історики називають прабатьком сучасного кексу.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 27.11.2020

Потрібно: борошно пшеничне – 300 г, розпушувач -1 ч. л., яйця – 2 шт., лимон – 1–2 шт., вершкове масло – 100 г, цукор – 200 г, сода – 0,5 ч. л., сіль – 1 щіпка.

...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 27.11.2020