На Полтавщині виготовляють унікальний органічний шоколад
Кондитер з Полтавщини Дмитро Колчанов виготовляє шоколад сертифікований єдиним українським органом з сертифікації органічного виробництва – Органік Стандарт.
Про це повідомляє телеканал «Центральний» У своїй роботі він використовує найбільш рідкісний вид какао бобів — креола. За словами кондитера, це елітний сорт, який займає близько 4-5% всього світового врожаю. «Сама рецептура шоколаду – це просто какао боби і цукор. Нічого зайвого. Ми його змішуємо в меланжерах. Три доби він крутиться там безперервно, поки не виявляться зайві смаки, поки не перетреться до потрібних мікронів. Далі ми розливаємо по плитках, або цукерки робимо», — коментує шоколатьє.
аgravery.com
CNTB, 03.07.2020, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 448 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.0