(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Органічний український чай був представлен на фестивалі чаю AgroNews.ua. -07.10.2019

 

Особливу увагу гостей фестивалю привернув органічний український чай MOL’FAR. Цей чай не так давно з’явився в Україні, випускають його лише 3 роки. Однак він вже має сертифікат європейського зразка. Задля цього виробництво ретельно і часто перевіряють, досліджують сировину та готову продукцію на відповідність еко стандартам. MOL’FAR – кипрійний чай. Виготовляють його з кипрію, який росте на схилах українських Карпат. На збір кипрійного листа у гори вирушають невеликі групи заготівельників, щоб не затоптувати галявини кипрію. Готовий чай MOL’FAR міксується за авторськими рецептами. Всього таких є 7 різновидів. Найпопулярніший – з чебрецем, а також з м’ятою і мелісою, кажуть представниці компанії-виробника. На виставці чай користувався шаленим попитом, найбільше відвідувачі вподобали саме чай з мелісою.

agronews.ua

Добавил: CNTB, 15.10.2019, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 436 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0