(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Україна розпочала експортувати до ЄС гарбузове борошно – AgroNews

Agri-Gator.-16.09.2020

Україна розпочала експорт до ЄС борошна з гарбузів. Як розповів директор торгового дому “Аврора” Олександр Майстер, компанії, яка займається переробкою гарбузів, за сезон вони переробляють близько 600 тонн овоча. Після висушування у продукті залишаються більшість корисних речовин та вітамінів. Про це повідомляє seeds, пише agronews.ua.

З 10 кг м’якоті виходить близько одного кілограму готової продукції. Реалізують її у вигляді борошна. “Продукцію експортуємо до Євросоюзу. Її широко застосовують у кондитерській справі, випікають хліб, додають у каші або млинці. Висушений гарбуз зберігає чимало бета-каротину та вітамінів. Ми це перевіряли у лабораторії. Також гарбузове борошно додає стравам смаку”, – розповідає Олександр Майстер.

agri-gator.com.ua

Добавил: CNTB, 26.03.2021, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 352 | Загрузок нет | Рейтинг: 2.5