(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Упаковка до локшини, яка розчиняється і стає соусом: фото

24 Канал.-18.07.2020, 

Промислова дизайнерка з Лондону Холі Граундс створила унікальну упаковку для локшини швидкого приготування. В чому ж її унікальність – розповідаємо далі в матеріалі.

Секрет упаковки в тому, що вона розчиняється при контакті з гарячою водою та перетворюється в соус, повідомляє інтернет-видання designtalk.club. Холі Граундс розробила їстівну плівку на основі крохмалю, яка не має смаку біопластику. Розчина упаковка не впливає на смак або консистенцію локшини. Завдяки цьому є можливість зменшити використання пластику, адже приправа додана в саму плівку на етапі виробництва. Сама дизайнерка зазначає, що порційний контроль дозволить скоротити ще й харчові відходи. Розчину плівку можна використовувати для порційної упаковки рису або макаронів. 24Локшина в розчинній плівці готується на одну хвилину швидше, ніж в стандартній пластиковій упаковці. Але її не потрібно довго відкривати.

https://24tv.ua/upakovka-do-lokshini-yaka-rozchinyayetsya-staye-novini-svitu_n1378978

Добавил: CNTB, 18.06.2021, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 335 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0