(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Фруктово-желейний торт

Потрібно: 400 мл сметани; 1 склянка цукру; 100 мл молока; кілька упаковок желе різних кольорів; 1 пакетик желатину; фрукти або ягоди за смаком.

Викладаємо у велику миску скибочки фруктів. Розводимо желе так, як зазначено на упаковці.  Підігріваємо. Заливаємо перший шар торта і залишаємо його в холодильнику. Робимо желе для другого шару так само. Коли попередній шар охолоне, додаємо наступний, але вже іншого кольору. Знову ставимо торт в холодильник. Проробляємо те ж саме з третім шаром. Останній шар робимо по-іншому. Cметану змішуємо з цукром. Розбавляємо упаковку желатину молоком і трохи підігріваємо. Змішуємо зі сметаною, за смаком додаємо ваніль. Заливаємо останній шар. Залишаємо торт в холодильнику до застигання. Після цього потрібно опустити миску в гарячу воду на кілька секунд, перевернути її на плоску тарілку, і торт готовий.

Добавил: CNTB, 18.12.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 374 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0