(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Глінтвейн білий

Покласти в емальовану каструлю цукор, гвоздику, корицю, розібраний на часточки апельсин. Влити воду і суміш прокип'ятити. Процідивши, влити сухе біле вино і підігріти.

Замість апельсина можна використати лимон або грейпфрут, порізаний тонкими скибочками.

Цукор – 100 г, гвоздика – 2 шт., кориця – 1 кусочок, апельсин (лимон, грейпфрут) – 1 шт., вода – 125 мл, настоянка лимонна – 50 мл, горіх мускатний.

https://yandex.com/collections/card/579a188663f6ba30b984e42f/

 

Добавил: CNTB, 15.10.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Глінтвейн білий
Просмотров: 784 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7