(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Яловичина з пивом

Потрібно: яловичина - 300 г, 2  цибулі, 2 моркви, 400 г картоплі, 30 г вершкового масла, 1 ст. л. борошна, 1 стакан світлого пива, лавровий лист, перець, сіль. М'ясо нарізати тонкими скибочками, відбити молотком, посолити, поперчити і обсипати подрібненим лавровим листом. Після цього м'ясо викласти в невеликий посуд, залити пивом і дати відстоятися декілька годин в холодному місці. М'ясо вийняти з пива, обсушити і обсипати мукою. У посуді для запікання розтопити масло, викласти м'ясо і обсмажувати його протягом 2-3 хв. з кожного боку. М'ясо вийняти з масла і прогрівати в цьому ж маслі нарізану моркву 2-5 хв. Перемішати 1-2 рази. У форму для запікання укласти шарами моркву, м'ясо і картоплю. Вилити половину пива, в якому замочувалося м'ясо. Запекти в духовці в закритому посуді на середньому вогні близько 20 хв. Періодично перемішувати і у разі потреби доливати пиво. Як гарнір до яловичини можна подати зелений салат і інші свіжі овочі.

 

Добавил: CNTB, 18.08.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 279 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0