(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

М’ясне асорті

Жодне свято не обходиться без тарілки м’ясного асорті. Їжа повинна бути свіжою і натуральної. Сир, м’ясо і шинка повинні мати природне забарвлення. Запах і смак повинні бути апетитними і приємними. З чого може складатися м’ясна тарілка: буженина, балик, салямі, чоризо, бекон, шинка, види ковбас, паштет, грудинка, буженина, сало, м’ясні рулети. Для прикраси можна використовувати листя салату, капусту, петрушку, пір’я зеленої цибулі, кріп, розмарин, шпинат, цибулю порей, селеру, ревінь, спаржу, кінзу, м’яту.  Якщо балик згорнути рулетиком чи трубочкою вийде оригінально. Якщо в середину сервіровки страви поставити соус, наприклад, гірчицю або хрін,  то виберете безпрограшний варіант - просту класику. Тонко нарізані м`ясні вироби акуратно викладіть віялом і прикрасьте зверху гілочками руколи. Можете використовувати зелені салатні листя, помідори черрі і будь-яку зелень - петрушку, кріп, цибулю. Доповніть асорті зернами граната. Сміливо фантазуйте, і ваша м`ясна нарізка придбає неповторний і апетитний вигляд. Додайте в нарізку фрукти — ананаси і яблука чудово поєднуються з м'ясом. А ще вони додадуть яскравості і апетитності страві. Господині, не забувайте ще про свіжу зелень — ароматні пучки кропу або петрушки не тільки створять мальовничий вид, а й заманять гостей своїм соковитим запахом. Основне правило для будь-якої нарізки - не переборщити з прикрасою. Зверніть увагу на тарілку, в якій подається асорті. Вона не повинна бути надто яскравою, щоб не відволікати уваги від самої нарізки. При виборі можливих способів, як прикрасити нарізку, проявіть фантазію.
 

https://cookpad.com › 4145088-miasnoie-assorti

Добавил: CNTB, 27.06.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 338 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0