(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Ніжне яйце-пашот

Спосіб приготування яйця-пашот прийшов до нас з французької кухні. По суті  це відварені яйця з ніжним білком і рідким жовтком. Закип’ятіть 1 л. води, зменшіть вогонь до мінімального. Додайте оцет. Ложкою розкрутіть воду в каструлі, щоб утворився вирій.  Опустіть туди яйце. Варить 3-3,5 хв. За цей час білок має повністю схопитися, а жовток залишитися рідким. Яйце з води виміть шумівкою і покладіть на паперову серветку, щоб стекла вода. Яйце-пашот готове.

https://food.inmyroom.ru/recipes/25950-yaytso-pashot-sekrety-prigotovleniya
Добавил: CNTB, 15.10.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 630 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0