(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Сирна паска з цукатами

Сирна паска з цукатами

Інгридієнти: Сир – 1 кг, сметана 30% жирності – 150 г, яйце куряче – 5 шт., масло вершкове – 150 г, цукрова пудра – 250 г, горіхи – 60 г, ізюм – 100 г, мікс з цукатів – 100 г.

У протертий або збитий сир додаємо сметану. Окремо розтираємо масло з цукровою пудрою. Поступово, по одному, додаємо в розтерте масло яйця. Додаємо до сиру масу з маслом, ізюм та горіхи. Форму для паски застилаємо марлею і щільно заповнюємо отриманою масою. Зверху кладемо щось важке і ставимо в холодильник на 12-15 годин, щоб в пасці не було води. Викладаємо паску на плоске блюдо, обережно знімаємо форму. Прикрашаємо паску цукатами.

Добавил: CNTB, 12.04.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 656 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0