(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Торт-десерт з полуниці, печива та згущеного молока

Інгредієнти

Полуниця - 700–800 г 

Лимон - 0,5 

Молоко згущене -  380 г

Вершки жирні  -  200 мл

Вершкове масло  -  20 г

Печиво шоколадне   -  100 г

Полуницю вимити, очистити, нарізати шматочками. Розім'яти полуницю виделкою і вичавити сік лимона. Збити вершки. Додати в полуницю сік лимона, молоко згущене, близько 2-х склянок збитих вершків. Все перемішати. Викласти фольгою форму й перекласти суміш. Подрібнити печиво, змішати його з м'яким вершковим маслом. Покласти Вершкове масло у форму другий шар печива. Поставити заготовку в морозильник. Через 6 годин вийняти готовий полуничний десерт, покласти його печивом на тарілку, зняти фольгу з фруктового шару. Прикрасьте торт залишками збитих вершків і полуницею. Насолоджуйтесь!

Добавил: CNTB, 29.05.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 702 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.2