Торт-десерт з полуниці, печива та згущеного молока
Інгредієнти
Полуниця - 700–800 г
Лимон - 0,5
Молоко згущене - 380 г
Вершки жирні - 200 мл
Вершкове масло - 20 г
Печиво шоколадне - 100 г
Полуницю вимити, очистити, нарізати шматочками. Розім'яти полуницю виделкою і вичавити сік лимона. Збити вершки. Додати в полуницю сік лимона, молоко згущене, близько 2-х склянок збитих вершків. Все перемішати. Викласти фольгою форму й перекласти суміш. Подрібнити печиво, змішати його з м'яким вершковим маслом. Покласти Вершкове масло у форму другий шар печива. Поставити заготовку в морозильник. Через 6 годин вийняти готовий полуничний десерт, покласти його печивом на тарілку, зняти фольгу з фруктового шару. Прикрасьте торт залишками збитих вершків і полуницею. Насолоджуйтесь!
CNTB, 29.05.2017, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 702 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.2