(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Всесвітній день яйця

Вітаємо шанувальників яєць з Всесвітнім днем яйця, яке відзначають у багатьох країнах світу в другу п'ятницю жовтня  (World Egg Day). Це свято всіх любителів яєць, яєчні, омлетів, запіканок, сирників та інших кулінарних страв.  Яйця — універсальний продукт харчування, популярний в кулінарії всіх країн і культур. У 1996 році на конференції у Відні Міжнародна яєчна комісія оголосила, що святкувати всесвітній «яєчний» день будуть у другу п'ятницю жовтня. Виробники яєчної продукції  з готовністю відгукнулися на ідею відзначати свято. Яйця містять необхідні організму живильні речовини,  вітаміни і мінерали,  антиоксиданти. Вони не підвищують рівень холестерину. За деякими даними світовим лідером в споживанні яєць визнають Японію. Кожен житель Країни Сонця з'їдає, в середньому, по одному яйцю в день. Яйця  активно використовуються не тільки в харчовій промисловості, але і в медицині, косметології. Яйця відмінно підходять для дієтичного харчування. Невелика порада господиням - сирі яйця  потрібно мити. Варити від 7 до 10 хвилин. Залежно від того, який їх стан хочете отримати. До речі яйця перепелів вважаються  цінним гіпоалергенним продуктом. Всього 3 хвилини в киплячій воді – і яйця повністю готові.

https://hochu.ua/cat-stars/novosti-shou-biznesa/article-91594-pobivshee-rekord-kurinoe-yaytso-okazalos-reklamoy-internet-magazina-foto/

 

Добавил: CNTB, 15.10.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 670 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0