До Всесвітнього Дня яєць
663 ДФ
Б88
Бродский, М.С.
Товароведение пищевых продуктов/ М.С. Бродский, В.С. Кохан, И.А. Шапиро. - 5-е изд., стер. - Л.: ОГИЗ Ленснабтехиздат, 1933. - 784 с.: рис., табл. - Библиогр.: с.782
В книге представлены методы исследования физических, химических и биологических свойств продуктов питания (яйца) изучение их изменения и использования для удовлетворения потребностей человека.
663
Н62
Никитинский, Я. Я.
Очерки по товароведению пищевых средств/ Я. Я. Никитинский. - М.: Издание Центросоюза, 1927. - 311 с.: табл. - Библиогр. в конце гл. - Предм. указ.: с. 305-311
В книге уделяется внимание ценности различных продуктов питания (яйца) для жизнедеятельности человека. Описываются группы пищевых товаров растительного и животного происхождения
663
Б63
Біохімія: метод. вказівки до проведення практ. занять студ./ уклад.: І.Г. Породко, П.З. Загнійна, Я.П. Скоробогатий; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Львів: Вид-во Львівської комерц. академії, 2015. - 82 с. - Бібліогр.: с.82
В методичних вказівках основна увага приділяється процесам, які відбуваються в основі життєдіяльності тваринних і рослинних організмів. Вивчення курсу дає студентам можливість більш глибоко осмислити процеси, що здійснюються під час переробки біологічної сировини рослинного і тваринного походження при виробництві продовольчих товарів і їх зберіганні (яйця).
663
С40
Сирохман, І.В.
Товарознавство продовольчих товарів: підручник/ І.В. Сирохман, І.М. Задорожний, П.Х. Пономарьов. - К.: Лібра, 2000. - 367 с.: рис. - Бібліогр.: с.367; Термінолог. покаж.: с.363-366.
В підручнику окремі розділи відображають зміни асортименту продовольчих товарів на ринку, світове виробництво продовольчих товарів, вимоги до їх стандартизації, сертифікації, кодування та товарної класифікації за Гармонізованою системою опису і кодування експортно-імпортних товарів (яйця).
А.с. 51264
Спосіб консервування перепелиних яєць: Опис 51264 Україна А 23 В 5/00/ В.І. Павлюков. - № 2002021113; Заявл. 12.02.2002; Опубл. 15.11.2002, Бюл. № 11. - 2 с
664.3
Г70
Горшкова, Л.М.
Использование яйцепродуктов для приготовления майонезных эмульсий/ Л.М. Горшкова, В.В. Карабутов, О.П. Мазаева //Масложировой комплекс. - 2009. - №2 (июнь). - С. 36-40. - Библиогр. в конце ст.
637.54
У74
Усатюк, С.
Вміст жиророзчинних вітамінів у перепелиних яйцях та продуктах їх переробки/ С. Усатюк, Т. Королюк, О. Луценко //Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 22-23
664.6/.7
С30
Семченко, В.
Компоненты теста: сахар, соль, жиры, яйца, хлебные глазури и присыпки/ В. Семченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №12. - С. 51-52
664.6/.7
Ш71
Шматченко, И.
Простой пирог в форме кольца из теста с маслом и яйцами/ И. Шматченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №1 (січень). - С. 36.
664.3
Б30
Бахмач, В.О.
Технологія майонезів на основі яйцепродуктів/ В.О. Бахмач, В.І. Бабенко, О.А. Прудіус //Продукты и ингредиенты. - 2012. - №1. - С. 40-41. - Бібліогр. в кінці ст.
637.4
К55
Кобец, Р.
Яйца курицу не учат: [рынок яиц]/ Р. Кобец //Агро перспектива. - 2014. - №9. - С. 64-67.
637.4
С42
Скільки калорій в яйці?: [переклад фрагмента з книги А.Л. Штеле "Куриное яйцо: вчера, сегодня, завтра", 2004] //Тваринництво сьогодні. - 2015. - №1. - С. 33-34.
664.14
Н52
Необычный праздничный ассортимент: [пасхальные яйца] //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). - С. 24-28.. - ІПДОНУХТ