М‘ясні продукти. Державні стандарти
ДСТУ 4591:2006
Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасування в Україні ГОСТ 16290-86; чинний від 2007-08-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 16 с. - (Національний стандарт України). - 25.00, грн.
ДСТУ 8377:2015
М'ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи/ Т. Крижська, Ю. Охріменко, С. Соколова, Н. Усатенко; Інститут продовольчих ресурсів НППН (ІПР НААН). - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 10 с: табл. - (Національний стандарт України)
ДСТУ ISО 13681:2007
М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості колоній дріжджів і пліснявих грибів (ISO 13681:1995,IDT). - Вид.офіц. - Уведено вперше чинний 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 7 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7
ДСТУ 8379:2015
М'ясо та м'ясні продукти. Прискорений метод визначення складу сировини/ Л. Войцехівська, В. Лизова, Л. Недорізанюк; Ін-т продовольчих ресурсів НААН України, Техн. комітет стандартизації "Молоко, м'ясо та продукти їх переробки. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: УкрНДНЦ, 2017. - 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9
ДСТУ 4590:2006
Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-08-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 12 с.: табл.. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.11
ДСТУ 4589:2006
Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-08-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 12 с.: табл.. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.11
ДСТУ 7063:2009
Напівфабрикати м'ясні та м'ясо-рослинні січені. Визначання складників мікроструктурним методом. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням реєстрації СОУ 15-13-37-393:2006 чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.10 .
ДСТУ 4670:2006
Продукти з яловичини та свинини варені, копчено-варені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні РСТ УРСР 1850-86; чинний від 2007-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 16 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.15-16
ДСТУ 4671:2006
Продукти з яловичини, баранини варені, копчено-варені, сирокопчені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.16-17
ДСТУ 4668:2006
Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85) ; чинний від 2007-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 26 с. - (Національний стандарт України).
ДСТУ 4823.1:2007
Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості, Частина 1. Терміни та визначення понять. - Вид. офіц. - Уведено вперше чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2008. - 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12 . -Абет. покажч.: с.7-11 .
ДСТУ 4823.2:2007
Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості, Частина 2. Загальні вимоги. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 9959-91); чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2008. - 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.10.
ДСТУ 8085:2015
Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії/ З. Засадна, А. Костюк, І. Коцюмбас, Г. Тесляр; Держ. науково-дослідний контрольний ін-т ветеринарних препаратів та кормових добавок. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12