(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

М‘ясні продукти. Державні стандарти

ДСТУ 4591:2006

            Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасування в Україні ГОСТ 16290-86; чинний від 2007-08-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 16 с. - (Національний стандарт України). - 25.00,  грн.

ДСТУ 8377:2015

            М'ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи/ Т. Крижська, Ю. Охріменко, С. Соколова, Н. Усатенко; Інститут продовольчих ресурсів НППН (ІПР НААН). - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 10 с: табл. - (Національний стандарт України)

ДСТУ  ISО 13681:2007

            М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості колоній дріжджів і пліснявих грибів (ISO 13681:1995,IDT). - Вид.офіц. - Уведено вперше чинний 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 7 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7

            ДСТУ 8379:2015

            М'ясо та м'ясні продукти. Прискорений метод визначення складу сировини/ Л. Войцехівська, В. Лизова, Л. Недорізанюк; Ін-т продовольчих ресурсів НААН України, Техн. комітет стандартизації "Молоко, м'ясо та продукти їх переробки. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: УкрНДНЦ, 2017. - 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9

                                 ДСТУ 4590:2006

            Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-08-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 12 с.: табл.. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.11

ДСТУ 4589:2006

            Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-08-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 12 с.: табл.. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.11  

ДСТУ 7063:2009

            Напівфабрикати м'ясні та м'ясо-рослинні січені. Визначання складників мікроструктурним методом. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням реєстрації СОУ 15-13-37-393:2006 чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.10 .

ДСТУ 4670:2006

            Продукти з яловичини та свинини варені, копчено-варені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні РСТ УРСР 1850-86; чинний від 2007-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 16 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.15-16

            ДСТУ 4671:2006

            Продукти з яловичини, баранини варені, копчено-варені, сирокопчені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.16-17

                                 ДСТУ  4668:2006

                                 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85) ; чинний від 2007-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 26 с. - (Національний стандарт України).

ДСТУ 4823.1:2007

            Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості, Частина 1. Терміни та визначення понять. - Вид. офіц. - Уведено вперше чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2008. - 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12 . -Абет. покажч.: с.7-11 .

ДСТУ 4823.2:2007

            Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості, Частина 2. Загальні вимоги. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 9959-91);  чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2008. - 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.10.

ДСТУ 8085:2015

            Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії/ З. Засадна, А. Костюк, І. Коцюмбас, Г. Тесляр; Держ. науково-дослідний контрольний ін-т ветеринарних препаратів та кормових добавок. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Тематичні виставки
| Теги: - М‘ясні продукти. Державні стандар
Просмотров: 1086 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0