(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Ювілей  книги – 125 років

Тихомиров Н.И. Анализы сахаристых веществ. Практическое руководство к химическому исследованию материалов и продуктов свекло-сахарного производства.-Санкт-Петербург; Киев:Изд-во книгопродавца Н.Я. Оглоблина, 1893.- 472 с.: рис.

...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 14.12.2018

Фролова Н.Е. Фізико-хімічні основи одержання ефірних олій . Практикум: навч. посіб./Н.Е. Фролова, В.Д. Іванова, Н.В. Чепель. – К.:НУХТ, 2011. - 264 с.: табл., рис.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 29.11.2018

До професійного свята - Дня працівників харчової промисловості бібліотека презентує книгу

Хліб наш насущний. Використання хліба в українських обрядах і звичаях/упоряд. М. Ткач, Н. Данилевська. – Київ: Укр. Центр духовної  культури. – 2003.- 220 с.: іл....

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 18.10.2018

Сьогодні на презентації пропонуємо ознайомитися з книгою, яка присвячена актуальній галузі – упаковування товарів.

   

Федосов С.Н. Инновационные упаковки пищевых продуктов: монография/С.Н. Федосов, А.Е. Сергеева; Одесская национальная академия пищевых технологий.- Одесса: ТЭС, 2012.- 227 с.: ил. 

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 15.10.2018

Актуальна тема для харчовиків!

Іванова В.Д. Технологія природних вітамінів: навч. посіб./В.Д.Іванова, Г.О. Сімахіна. – К.: НУХТ, 2015. – 344 с.: іл.

Важливим напрямком в Україні на сьогодні постає розроблення стратегії раціонального, збалансованого харчування населення. Найбільш дефіцитними в харчовому раціоні людини стають вітаміни та мінеральні речовини....

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 30.08.2018

Шановні фахівці!

Запрошуємо відвідати на нашому сайті рубрику «Презентація книги» і ознайомитись з новими надходженнями ДСТУ до фонду бібліотеки для олійно-жирової галузі. ...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 06.07.2018

Цікаво та актуально!  Для пасічників та любителів меду!

Сьогодні на нашій презентації представляємо книгу, якій виповнилося 105 років з часу видання.

Лисянский Г.И. Беседы по пчеловодству.-Репринт. изд. – Киев:Сабат,1995.- 580 с.: ил.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 21.06.2018

Презентація цікавих книг з тематичної рубрики «З минулого - в майбутнє»

Друга частина тематичної рубрики присвячується цукровій галузі України періоду 20-21 століть.

Сподіваємося, що здобутки славетної галузі України не будуть забуті, і молоде покоління політиків, фахівців відродить цукрову галузь – «біле золото» України.

Ленченко Ф.І. Веселоподільський цукровий комбінат (про його «біле золото» та «Білі бараки»). – К.: Міленіум, 2017.- 220с.:іл.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 26.04.2018

Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості: підручник для студентів ВНЗ/ В.А.Косенко, Н.Ф.Кущевська, С.В. Кадомський та інші.- К.: Університет «Україна», 2017. - 298 с.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 02.04.2018

Токсикологія продуктів харчування : Підручник /С.А. Воронов, Ю.Б. Стецишин, Ю.В. Панченко, А.М. Когут; за ред. С.А. Воронова.- Львів: Львівська політехніка, 2014. – 556 с.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 12.02.2018