(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Сировина і матеріали рибної промисловості

Кушніренко Н.М. Сировина і матеріали рибної промисловості: навч. посіб. До лабораторних занять/Н.М. Кушніренко, А.С. Паламарчук, Одеська нац. Академія харчових технологій. – Одеса, : ОНАХТ,2019. – 59 с.

 

Посібник підготовлено науковцями Одеської національної академії харчових технологій. Доречно відзначити, що у фонді нашої бібліотеки знаходиться багато видань вузу: наукові праці, учбові видання, монографії, матеріали науково-практичних конференцій.

Сьогодні на презентації представляємо книгу з нових надходжень. Навчальний посібник до лабораторних занять призначено для студентів вузів спеціальності «Харчові технології».

Посібник підготовлено з метою набуття студентами навичок самостійного орієнтування у виборі сировини для виробництва рибної продукції з урахуванням якісних та кількісних показників.

Складається посібник з навчального матеріалу до лабораторних занять: вивчення морфологічних ознак, анатомічної будови і віку риб; дослідження фізичних властивостей і масового складу, харчової цінності риби; дослідження хімічного складу і харчової цінності риби; органолептична оцінка якості сировини; дослідження змін фізико-хімічних параметрів риби залежно від її свіжості; способи розбирання рибної сировини.

 В описі кожної лабораторної роботи введено розділ основної навчальної інформації – це основні положення, стандартні методи досліджень з конкретними вказівками, які викладені в додатках Подається список літератури для самостійного опрацювання студентами.

Добавил: CNTB, 24.09.2020, в категорию Презентація книги
Просмотров: 384 | Загрузок нет | Рейтинг: 2.0