(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Бурдо, О.Г.   Інноватика енерготехнологій харчової індустрії в умовах глобальних проблем людства/ О.Г. Бурдо //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 4-14. - 663 О-41. - Бібліогр. в кінці ст.

Яровий, І.І.   Комплексна переробка сировини з використанням технологій адресної доставки енергії у виробництві пектинів/ І.І. Яровий, В.П. Алі //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 69-74. - Бібліогр. в кінці ст.

Категорія: Цукрова промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 22.09.2022

Волощук, Г.І. Функціональний хліб - користь для здоров'я! Перебіг процесів під час зберігання хліба житнього із підвищеною харчовою цінністю/ Г.І. Волощук //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.

Отримуйте більше від контролю якості. Інноваційне обладнання на світовому ринку борошна //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 8-9.

Не тільки смачно, а ще й корисно. Горіхове борошно від компанії Nutfarine //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 10-11.

Терзієв С.Г. Інтенсифікація процесу екстрагування в технологіях утилізації відходів харчових та олійних виробництв/ С.Г. Терзієв, Н.В. Ружицька, М. Щербич //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 110-115. - Бібліогр. в кінці ст.

Катрій, В.Б. Фізіолого-біохімічні та генетичні особливості ячменю як продукту функціонального харчування/ В.Б. Катрій, О.І. Рибалка, Б.В. Моргун //Фізіологія рослин і генетика . - 2021. - Т.53, №6. -  С. 463-483. - Бібліогр. в кінці ст.

Отримуйте більше від контролю якості. Інноваційне обладнання на світовому ринку борошна //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 8-9.

Бурдо, О.Г.   Інноватика енерготехнологій харчової індустрії в умовах глобальних проблем людства/ О.Г. Бурдо //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 4-14. - 663 О-41. - Бібліогр. в кінці ст.

Потапов, В.О. Експериментальні дослідження кінетики температури фільтраційного сушіння під дією підвищеного тиску/ В.О. Потапов, Є.М. Якушенко, О.Ю Гриценко //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 28-33. - Бібліогр. в кінці ст.

Маркетологи інформують...[проблеми провідних компаній пакувальної галузі] //Упаковка. - 2022. - №1. -  С. 18-24.

Екологічна етикетка //Упаковка. - 2022. - №1. -  С. 26.

Біополімери: факти та статистика (зі звіту IFBB на конференції EUBP) //Упаковка. - 2022. - №1. -  С. 27-29.

85 років твіст-обгорткам //Упаковка. - 2022. - №1. -  С. 30.

Категорія: Тара та упаковка (тематичні списки) | Додав: CNTB, 22.09.2022

Кирпа, М.Я. Вплив абіотичних факторів на якість насіння гібридів кукурудзи в процесі йщгщ зберігання/ М.Я. Кирпа, Ю.С. Базілєва, О.Ф. Стасів //Зернові культури. - 2021. - Т.5, №1. -  С. 30-37. - Бібліогр. в кінці ст.

Урожайність та економічна оцінка вирощування кукурудзи на зерно за різного рівня забруднення агроекотопів полютантами/ Н.І. Довбаш та ін. //Зернові культури. - 2021. - Т.5, №1. -  С. 132-137. - Бібліогр. вкінці ст.

Категорія: Аграріям (тематичні списки) | Додав: CNTB, 22.09.2022

Бут, О. Крафт - искусное пивоварение. Развитие сегмента крафтового пива/ О. Бут //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 36-38.

Марценюк, О.С. Класичні і квантово-динамічні властивості питної води/ О.С. Марценюк, С.І. Літвинчук, Л.С. Марценюк //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.4, №4. -  С. 28-42. - Бібліогр. в кінці ст.

Осадчук, П.І. Інженерні методи розрахунку процесу гідратації при обробці олії електромагнітними хвилями/ П.І. Осадчук, І.В. Безбах //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 49-54. - Бібліогр. в кінці ст.

Інтенсифікація процесу екстрагування в технологіях утилізації відходів харчових та олійних виробництв/ С.Г. Терзієв, Н.В. Ружицька, М. Щербич //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 110-115. - Бібліогр. в кінці ст.

Левтринська, Ю.О. Зневоднення колагенового риб'ячого клею в умовах дії мікрохвильового випромінювання/ Ю.О. Левтринська //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 125-130. - Бібліогр. в кінці ст.

Синиця, О.В. Встановлення режимів температурного оброблення м'яса індички/ О.В. Синиця //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 82-88. - Бібліогр. в кінці ст.

Ощипок, І.М. Застосування абсорбційної ІЧ-спектроскопії для виявлення складу димо-повітряної суміші горіння / І.М. Ощипок //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 89-94. - Бібліогр. в кінці ст.

Синиця, О.В. Вплив режимів нізькотемпературного оброблення на якість і безпеку м'яса свинини/ О.В. Синиця, Л.Г. Віннікова //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. -  С. 187-198.- Бібліогр. в кінці ст.

Категорія: М'ясна промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 22.09.2022

Величко, В.О. Фізіолого-екологічний моніторинг техногенних ксенобіотиків у системі корми-тварина-продукція/ В.О. Величко //Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2021. - Вип.21, №1. - 46-51. - Посилання: с.51

Кравченко, Лілія Немолочні дебютанти. Рослинні напої від "Люстдорф": три роки на ринку/ Лілія Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 26-27.

Нєміріч, О.В. Обгрунтування складу вершкового пастоподібного продукту з використанням стабілізованої емульгуючим комплексом харчової емульсії/ О.В. Нєміріч, І.М. Устименко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. -  С. 169-186. - Бібліогр. в кінці ст.