(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Волощук, Г.І. Функціональний хліб - користь для здоров'я! Перебіг процесів під час зберігання хліба житнього із підвищеною харчовою цінністю/ Г.І. Волощук //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.

Отримуйте більше від контролю якості. Інноваційне обладнання на світовому ринку борошна //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 8-9.

Не тільки смачно, а ще й корисно. Горіхове борошно від компанії Nutfarine //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 10-11.

Категорія: Хліборобна промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 22.09.2022

664.7

Т38

            Технологічне обладнання зернопереробних  та олійних виробництв: навч. посіб./ О.В. Дацишин, А.І. Ткачук, О.В. Гвоздєв та ін.; за заг. ред. О.В. Дацишина. - Вінниця: Нова Книга, 2009. - 488 с.: рис. - Бібліогр.: с. 486. - Авт. зазначені на тит. арк.

У посібнику розглянуто сучасні механізовані процеси та технологічне обладнання борошномельного, круп'яного, олійного і комбікормового виробництв. Окремий розділ присвячено механізації технологічних процесів та обладнанню для зберігання зернових продуктів. Приведені принцип дії, будова, робота, технологічні регулювання та інженерні розрахунки основного технологічного обладнання....

Бут, О.

            Не бывает мелочей... : [хлебобулочные изделия]/ О. Бут //Мир продуктов. - 2010. - №5. -  С. 6-7

                                

Складчиков, В.

            Форум пекарей. Отчет о выставке "Хлеб/КондитерЭкспо 2010"/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №5. -  С. 8-9

Полищук, И.

            Хлебопекарные печи/ И. Полищук //Хлебное дело. - М., 2004. - : 2. - с.20

 

Шатило, А.

            Хлебопекарные печи нового поколения/ А. Шатило //Хлебопродукты. - 2007. - №3. -  С. 20-30.

Тертычная Т., Мироненко Н.  

            Сахсрное печенье из тритикалевой муки/ Мироненко Н.  Тертычная Т. //Хлебопродукты. - 2003. - №7. - С.32

                                

Федорова, Т.

            Оббивне борошно з тритікале/ Т. Федорова, В. Дробот //Харчова і переробна промисловість. - 2004. - : 2. - с.24-25

 

664.6

П80

            Производство макаронных изделий: технико-экономические расчеты. - М.: ИКЦ "Диалог плюс", 2000. - 44 с.. - (Начни свое дело. Сер. "Пищевое оборудование" )

 

664.6

П68

            Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів: ДНАОП 1.8.10. - 1.27 - 2002: Затв. 28.02.2002 №125/ Держ. департамент з нагляду за охороною праці М-ва праці та соц. політики України. - Офіц. вид. - Харків: Форт, 2002. - 232 с.: табл.. - (Держ. нормат. акт про охорону праці)

Кл.слова (ненормированные): ТИСК ПАРИ--УСТАТКУВАННЯ--ВИМІРЮВАНЯ

style='font-size:10.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:Arial'> 

 

664.6

Д75

Дробот, В.І.

            Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студ. вищ. навч. закл./ В.І. Дробот. - К.: "Логос", 2002. - 367 с.. - укр.. - Библиогр.: с. 364-365

 

 

664.6

П68

            Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів: ДНАОП 1.8.10. - 1.27 - 2002: Затв. 28.02.2002 №125/ Держ. департамент з нагляду за охороною праці М-ва праці та соц. політики України. - Офіц. вид.. - Харків: Форт, 2002. - 232 с.: табл.. - (Держ. нормат. акт про охорону праці)

 

664.6

О-53

Оленев, Ю.А.

            Производство вафель для мороженого: Производственно-практическое изд./ Ю.А. Оленев. - М.: ДеЛи принт, 2002. - 114 с.

Аннотация: Приведены сведения об основных требованиях к вафельной продукции и о сырье, применяемом в производстве вафель в соответствии с требованиями технических условий. Дана классификация вафель. Описана технология приготовления теста для вафель и их выпечки с использованием отечественного и зарубежного оборудования...

 

664.6

Хромеенков, В.М.

            Технологическое оборудование хлебозаводов и макаронных фабрик: Учеб. для студентов вузов/ В.М. Хромеенков. - СПб.: ГИОРД, 2004. - 489 с.. - Библиогр.: с.483 . - Предм. указ.

Аннотация: Рассмотрены принципиальные схемы, устройство и конструктивные особенности машин и аппаратов, используемых на хлебозаводах и макаронных фабриках. Приведены технические характеристики машин и аппаратов, а также методики расчета основных параметров для каждой функциональной группы оборудования...

663(03)

В15

Валентас, Дж. К.

            Пищевая инженерия. Справочник с примерами расчетов: Пер. с англ. под общ. ред. А.Л.Ишевского/ Дж. К. Валентас, Э. Ротштейн, Р. Пол Сингх;  . - СПб.: Профессия, 2004. - 845 с.: граф., ил. - Библиогр. в конце глав. - Алф. предм. указ.: с.835-845.

 

 Рассмотрены основные принципы работы различного оборудования для пищевой промышленности - сушильных и выпарных аппаратов, холодильных агрегатов, тестомесильного оборудования, трубопроводов, систем СIP и т.п.

 

1-10 11-11