(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ХЛІБОПЕКАРСЬКА ТА МАКАРОННА ПРОМИСЛОВІСТЬ

 

Бут, О.

            Не бывает мелочей... : [хлебобулочные изделия]/ О. Бут //Мир продуктов. - 2010. - №5. -  С. 6-7

                                

Складчиков, В.

            Форум пекарей. Отчет о выставке "Хлеб/КондитерЭкспо 2010"/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №5. -  С. 8-9

                                

Складчиков, В.

            Чтобы свежесть сохранить... Современные технологии для хлебобулочных изделий /В.Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №6. -  С. 10-13

                                

Складчиков, В.

            Поліпшувачі хліба. Компанія "Зееландія": теорія і практика/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №6. -  С. 14-16

                                

Складчиков, В.

            Легкое решение трудной задачи. Технология замедленного брожения: [хлебобулочные изделия]

/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №9. -  С. 18-19

                                

            Аромат свежего хлеба. Современные технологии для выпечки //Мир продуктов. - 2010. - №6. -  С. 20-21

                                

Біленький, О.

            Млинарям України не зайве знати, як працює ринок борошна в країнах СНД/ О. Біленький //Зерно і хліб. - 2010. - №4. -  С. 3-5 

 

Павленкова, Л.

            Скористайтеся регламентом органолептичного оцінювання якості круп, порядком проведення дегустації та рекомендованими шкалами/ Л. Павленкова, Л.Тележенко, В. Гулавський //Зерно і хліб. - 2010. - №2. -  С. 24-26. - Бібілогр. в кінці ст.

                                

Рибалка, О.

            Для борошномелів і пекарів уже з'явився лабораторний прилад, який за інформативністю аналізу замінює відразу три аналоги/ О. Рибалка, О. Плєве //Зерно і хліб. - 2010. - №2. -  С. 50-54. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Лысенко, В.

            Микроорганизмы, сохраняющиеся в изделиях во время выпечки. Виды микробной порчи хлебобулочных и мучных кондитерских изделий/ В. Лысенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. -  С. 4-6

                                

Суюнчева, Б.

            Использование пробиотиков и пребиотиков в хлебопекарной промышленности/ Б. Суюнчева, П. Вавренюк, М. Ткачева //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. -  С. 7-10. - Библиогр. в конце ст.

                                

Новицкая, Е.

            Разработано технологию и рецептуру бисквита с ржаной мукой/ Е. Новицкая //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. -  С. 14-15

                                

Ковбаса, В.

            Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом/ В. Ковбаса, О. Ковальов, Н. Місечко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. -  С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Семак, Т.

            Прибор для определения подъемной силы хлебопекарных дрожжей/ Т. Семак //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. -  С. 28-29

                                

Горбань, Н.

            Ничего более гениального и полезного, чем хлеб, люди не придумали/ Н. Горбань //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. -  С. 35-40

                                

            Марципан - самое древнее, натуральное и благородное лакомство //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. -  С. 41-42

                                

            К вопросу повышения уровня взрывопожарной и пожарной безопасности объектов хранения семян масличных культур //Масложировой комплекс. - 2010. - №1. -  С. 64-65. - Библиогр. в конце ст.

                                

Пшенишнюк, Г.

            Використання непродовольчого зерна пшениці в технології приготування зернового хліба/ Г. Пшенишнюк, О. Макарова , Г. Іванова, І. Костюченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 3-7. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Зверева, Л.

            Способы разрыхления теста/ Л. Зверева, З. Немцова, Н. Волкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 14

                                

Губанкова, Г.

            Как организовать производство замороженного хлеба/ Г. Губанкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 18-21

                                

Стадник, І.

            Основи теорії пластикації тіста на новій тістомісильній машині/ І. Стадник, В. Васильків, О. Лісовенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 22-23. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Пшенишнюк, Г.

            Новий метод визначення водопоглинальної здатності хлібопекарського борошна/ Г. Пшенишнюк, С. Павловський  //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 24-26. - Бібілогр. в кінці ст.

                                

Зверева, Л.

            Приготовление теста при двухсменном режиме работы/ Л. Зверева, З. Немцова, Н. Волкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5.-  С. 27

                                

Зверева, Л.

            Процессы, происходящие при замесе теста/ Л. Зверева, З. Немцова, Н. Волкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 32

                                

Ковальов, О.

            Упровадження способу "двоетапного" випікання хлібобулочних виробів/ О. Ковальов, Є. Бабко, Т. Іщенко  //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 43-44. - Біблліогр. в кінці ст.

                                

            Способ производства новейшей пищевой добавки для хлебопечения //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 45-48. - Библиогр. в конце ст.

                                

Пунш, Е.

            Как перестать бояться теста/ Е. Пунш //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 49

                                

Кузнецов, Г.

            Композиция для приготовления хлеба "Тибет": [диетические хлебные изделия]/ Г. Кузнецов, Ю. Кузнецов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.- 2010. - №5. -  С. 50-52

 

Верещагина, С.

            Диетические хлебцы. Производство, свойства, калорийность и польза/ С. Верещагина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. -  С. 52-53

 

Рибалка, О.

            Для борошномелів і пекарів уже з'явився лабораторний прилад, який за інформативністю аналізу замінює відразу три аналоги/ О. Рибалка, О. Плєве //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 3-10. - Бібілогр. в кінці ст.

                                

Солоницька, І.

            Вивчення процесів заморожування і їх вплив на технологічний процес приготування тіста/ І. Солоницька //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 11-15. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Козубаева, Л.

            Применение заквасок при производстве зернового хлеба/ Л. Козубаева, С. Конева //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С.15-16

                                

Иоргачева , Е.

            Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов/ Е. Иоргачева , О. Макарова , Е. Котузаки, Н. Кожокарь //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 17-21. - Библиогр. в конце ст.

                                

Губанкова, Г.

            Как организовать производство замороженного хлеба/ Г. Губанкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 25-29

                                

            Для мучных кондитерских изделий желательно использовать термостойкие марки ванилина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 29-30

                                

Попов, А.В.

            Нетрадиционное сырье и технологии, применяемые при производстве макаронных изделий/ А.В. Попов, П. Медведев, О. Кузнецов, Г. Зинюхин, Р. Касимов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 31-34. - Библиогр. в конце ст.

                                

Наливайко, Н.

            Вспомогательное оборудование для приготовления продукции во фритюре: [производство выпечки с начинкой]/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 35

 

            Жаркие печи из Африки. Как правильно выбрать технологию, чтобы получить достойный результат: [производство хлебобулочных и кондитерских изделий] //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 38-39

                                

            Путешествие в Италию, или Повесть о настоящей пицце //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 9-41

                                

Горбань, Н.

            Станок  для формовки пряников, печенья, кексов/ Н. Горбань //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 42-45

                                

Мисюров, Д.

            Новые рецептуры хлебобулочных изделий профилактического питания/ Д. Мисюров //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 53-54

                                

Осипова, Г.

            Новый способ производства зерновых макаронных изделий/ Г. Осипова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. -  С. 55

                                

            Прекрасная прелюдия к полностью автоматизированному производству слоеного теста //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 2,4

                                

Лісничий, В.

            Яре тритикале відзначається високою пружністю клейковини/ В. Лісничий, В. Рябчун, І. Панченко, В. Шатохін //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 5-7. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Махинько, В.

            Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму/ В. Махинько, Л. Махинько //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 8-11. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Муждабаев, А.

            Пять важных правил правильного приготовления теста/ А. Муждабаев //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 14-15

                                

Наливайко, Н.

            Пищевая ценность хлеба и факторы, ее определяющие/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 16-19

                                

Дробот, В.

            Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба/ В. Дробот, Л. Михонік, А. Грищенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Прилуцька, Л.

            Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління - лактитолі та ізомальті/ Л. Прилуцька, В. Дорохович //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 23-25. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Наливайко, Н.

            Цельнозерновой хлеб/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 26-27

                                

            Технологии и оборудование для комплексной переработки зернового сырья //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 28-29

                                

            Процессы, протекающие в хлебе при выпечке: прогревание теста-хлеба, образование корки //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 30-31

                                

Горбань, Н.

            Для випікання одного батона потрібне борошно від помелу приблизно 10 тисяч зернин/ Н. Горбань //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 33

                                

            Хліб з необробленого зерна проти гіпертонії //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 34

                                

            Аминокислотный состав ржаного хлеба полноценнее, чем пшеничного //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 34

                                

Мазур, П.

            Втрати борошна на складах хлібзаводів/ П. Мазур, В. Кірсанов, Ю. Токарєва, В. Страженкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 39-40

                                

Жмурина, С.

            Ферментні препарати протеолітичної дії позитивно впливають на хлібопекарські властивості борошна/ С. Жмурина, В. Красильников, М. Куткіна //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 40-42. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Петрова, Н.

            Хлебопечение у многих народов мира стало настоящим исскуством/ Н. Петрова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 49-50

                                

            RONDO незаменимая помощь в производстве круассанов: [обрудование для пекарни] //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. -  С. 51-55

                                

Бут, О.

            В состав входящие. Влияние ингредиентов на качество готового изделия: [производство хлебобулочных изделий]/ О. Бут //Мир продуктов. - 2010. - №4. -  С. 6-8

 

Складчиков, В.

            Механизмы для выпечки/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №4. -  С. 10-14

                                

            Современные технологии производства термофильных дрожжей: [хлебопечение] //Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. -  С. 38

                                

Липка, В.

            Хлеб пошел в рост/ В. Липка //Мир продуктов. - 2010. - №2. -  С. 4-5

                                

Бут, О.

            Макароны с пастой. Обзор рынка макаронных изделий/ О. Бут //Мир продуктов. - 2010. - №2. -  С. 16-19

                                

Юрчак, В.Г.

            Макароны макаронам рознь! Эффективное использование хлебопекарной муки в макаронном производстве/ В.Г. Юрчак //Мир продуктов. - 2010. - №2. -  С. 20-21

                                

            Успехи Мироновского хлебопродукта //Мир продуктов. - 2010. - №3. -  С. 4

                                

            Диетические хлебобулочные изделия: [ОАО "Одесский каравай" представляет новую продукцию] //Мир продуктов. - 2010. - №3. -  С. 6-7

 

Шленская, Т.В.

            Экструдат пшеничных отрубей в производстве кексов/ Т.В. Шленская, З.А. Бочкарева, Н.М. Шленская //Кондитерское производство. - 2009. - №6. -  С. 10-11. - Библиогр. в конце ст.

                                

            Секреты популярности ирисовых начинок //Кондитерское производство. - 2009. - №6. -  С. 17-18

 

Бут, О.

            Булка без границ/ О. Бут //Мир продуктов. - 2009. - №10. -  С. 8-10

                                

Бережной, Ю.В.

            Влияние газовой среды на эффективность хранения семян злаковых и масличных культур и продуктов их переработки/ Ю.В. Бережной, А.Н. Гуртовый //Масложировой комплекс. - 2009. - №4. -  С. 50-51. - Библиогр. в конце ст.

                                

Кузнецова, І.О.

            Ринок борошна та круп України: структура, тенденції розвитку та динаміка змін/ І.О. Кузнецова, Ю.В. Карпенко //Зернові продукти і комбікорми. - 2009. - №4. -  С. 6-10. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Гордієнко, Л.

            Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста/ Л. Гордієнко, І. Жидецька //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 3-5. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Румянцева, В.

            Применение продуктов ферментолиза зерна овса и ячменя при производстве затяжного печенья/ В. Румянцева, Д. Орехова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 9-10. - Библиогр. в конце ст.

                                

Иоргачева , Е.

            Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов/ Е. Иоргачева , О. Макарова , Е. Котузаки //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 11-15. - Библиогр. в конце ст.

                                

Доценко, В.

            З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності/ В. Доценко, Т. Іщенко , О. Шидловська //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 24-28. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Лебеденко, Т.

            Збагачення хлібобулочних виробів добавками функціонального призначення, зокрема борошном сорго/ Т. Лебеденко, Д. Донской, Т. Ткаченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 33-36. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Лисюк, Г.

            Використання дієтичної добавки "Глюкорн-100"  у прискореній технології одержання хліба підвищеної харчової цінності/ Г. Лисюк, С. Олійник, О. Кравченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 36-39. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Лозова, Т.

            Як же впливають добавки рослинного походження на збереження якості жирової основи кексів/ Т. Лозова, Х. Ковальчук //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 42-44. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Белянина, Н.

            Поликомпонентная пищевая добавка замедлит черствение хлеба из пшеничной муки/ Н. Белянина, В. Бутковский, Л. Казанская //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 45-48

                                

Бутковский, М.

            Влияние жировых продуктов на качество мучных кондитерских изделий/ М. Бутковский //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 48-49

                                

Дробот, В.

            Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів/ В. Дробот, О. Тесля //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. -  С. 50-52. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Савенко, І.

            Нераціональна все-таки розбудова галузі хлібопродуктів на Одещині/ І. Савенко //Зерно і хліб. - 2010. - №1. -  С. 7-8. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Станкевич, Г.

            Зручно застосовувати та орієнтуватися в нових формах первинних облікових документів на зерно/ Г. Станкевич, Т. Страхова, Л. Будюк //Зерно і хліб. - 2010. - №1. -  С. 9

                                

Білий, О.

            За новим стандартом класифікування пшениці достовірно відображає її фактичну якість/ О. Білий, Н. Грюнвальд //Зерно і хліб. - 2010. - №1. -  С. 10-11

                                

Лузан, Ю.

            Поки що найбільш архіважливий сегмент аграрної економіки країни виступає доволі резонансним і непередбачуваним: [ринок зерна]/ Ю. Лузан //Зерно і хліб. - 2010. - №1. -  С. 12-13. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Іванцок, М.

            Для ДАК "Хліб України" роль державного зернотрейдера цілком до снаги/ М. Іванцок //Зерно і хліб. - 2010. - №1. -  С. 17

                                

Перевертун, Л.

            У новому сорті проса восковидне - увесь крохмаль амілопектиновий/ Л. Перевертун, А. Проданик, О. Синицина //Зерно і хліб. - 2010. - №1. -  С. 49. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Дорохович, А.

            Використання лактулози при виробництві кексів/ А. Дорохович, Н. Лиман //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. -  С. 3-5. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Лебеденко, Т.

            Ми дослідили вплив рослинних добавок на хід технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів/ Т. Лебеденко, С. Решта, Н. Ружицька //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. -  С. 9-12. - Бібліогр. в кінці ст.

Величко, Т.

            Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори цільнозернового хліба з уключенням корнеплідних овочів залежно від умов зберігання/ Т. Величко, Г. Євдокимова, М. Мардар //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. -  С. 13-16. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Ільдірова, С.

            Використання інулін - хітозанового комплексу при випіканні виробів з дріжджового тіста/ С. Ільдірова, С. Стіборовський //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. -  С. 17-18. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Доценко, В.

            З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищенної біологічної цінності/ В. Доценко, Т. Іщенко , О. Шидловська //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. -  С. 22-26. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Коркач, Г.

            Вплив порошка топінамбура на якість хлібобулочних виробів/ Г. Коркач, Т. Лебеденко, Н. Соколова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. -  С. 38-41. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Лисюк, Г.

            Використання дієтичної добавки "Глюкорн-100"  у прискореній технології одержання хліба підвищеної харчової цінності/ Г. Лисюк, С. Олійник, О. Кравченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. -  С. 42-44. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Тукачев, В.Е.

            Устройства нового поколения для резки и сушки макаронных изделий/ В.Е. Тукачев, М.В. Калачев, Ю.В. Зуева //Пищевая промышленность. - 2009. - №9. -  С. 14-16

                                

Косован, А.П.

            Качество слоеных изделий из дрожжевого теста в зависимости от вида жирового продукта/ А.П. Косован, Г.Ф. Дремучева, А.А. Невский //Хлебопечение России. - 2009. - №5. -  С. 10-12

                                

Чубенко, Н.Т.

            О маркировке хлебобулочных и кондитерских изделий, выработанных с применением трансгенного сырья/ Н.Т. Чубенко //Хлебопечение России. - 2009. - №5. -  С. 14-15

 

Тюрина, О.Е.

            Новые технологии хлебобулочных изделий диабетического назначения/ О.Е. Тюрина, Л.А. Шлеленко //Хлебопечение России. - 2009. - №5. -  С. 16-17. - Библиогр. в конце ст.

                                

Борисенко, Л.А.

            Новые виды мясорастительных полуфабрикатов на основе злаковых культур/ Л.А. Борисенко, А.А. Брацихин, А.А. Борисенко //Пищевая промышленность. - 2009. - №10. -  С. 16-17

                                

Загоровська, Л.

            Процесом керує комп'ютер. Новітні інтегровані ситеми забезпечують високу продуктивність праці макаронного виробництва/ Л. Загоровська, В. Яницький, Н. Швець, С. Грибков //Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №1. -  С. 4-6

                                

Сирохман, І.

            Споживчі властивості нового печива можна поліпшити, додаючи до їх рецептури нетрадиційну рослинну сировину/ І. Сирохман, Т. Лозова, О. Давидович //Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. -  С. 15-16

                                

Столярчук, В.

            Ламкість борошняних кондитерських виробів/ В. Столярчук, Н. Шаповал //Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. -  С. 29-30

                                

 

Добавил: CNTB, 10.01.2017, в категорию Хліборобна промисловість (тематичні списки)