ХЛІБОПЕКАРСЬКА ТА МАКАРОННА ПРОМИСЛОВІСТЬ
Бут, О.
Не бывает мелочей... : [хлебобулочные изделия]/ О. Бут //Мир продуктов. - 2010. - №5. - С. 6-7
Складчиков, В.
Форум пекарей. Отчет о выставке "Хлеб/КондитерЭкспо 2010"/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №5. - С. 8-9
Складчиков, В.
Чтобы свежесть сохранить... Современные технологии для хлебобулочных изделий /В.Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №6. - С. 10-13
Складчиков, В.
Поліпшувачі хліба. Компанія "Зееландія": теорія і практика/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №6. - С. 14-16
Складчиков, В.
Легкое решение трудной задачи. Технология замедленного брожения: [хлебобулочные изделия]
/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №9. - С. 18-19
Аромат свежего хлеба. Современные технологии для выпечки //Мир продуктов. - 2010. - №6. - С. 20-21
Біленький, О.
Млинарям України не зайве знати, як працює ринок борошна в країнах СНД/ О. Біленький //Зерно і хліб. - 2010. - №4. - С. 3-5
Павленкова, Л.
Скористайтеся регламентом органолептичного оцінювання якості круп, порядком проведення дегустації та рекомендованими шкалами/ Л. Павленкова, Л.Тележенко, В. Гулавський //Зерно і хліб. - 2010. - №2. - С. 24-26. - Бібілогр. в кінці ст.
Рибалка, О.
Для борошномелів і пекарів уже з'явився лабораторний прилад, який за інформативністю аналізу замінює відразу три аналоги/ О. Рибалка, О. Плєве //Зерно і хліб. - 2010. - №2. - С. 50-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Лысенко, В.
Микроорганизмы, сохраняющиеся в изделиях во время выпечки. Виды микробной порчи хлебобулочных и мучных кондитерских изделий/ В. Лысенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. - С. 4-6
Суюнчева, Б.
Использование пробиотиков и пребиотиков в хлебопекарной промышленности/ Б. Суюнчева, П. Вавренюк, М. Ткачева //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. - С. 7-10. - Библиогр. в конце ст.
Новицкая, Е.
Разработано технологию и рецептуру бисквита с ржаной мукой/ Е. Новицкая //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. - С. 14-15
Ковбаса, В.
Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом/ В. Ковбаса, О. Ковальов, Н. Місечко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. - С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст.
Семак, Т.
Прибор для определения подъемной силы хлебопекарных дрожжей/ Т. Семак //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. - С. 28-29
Горбань, Н.
Ничего более гениального и полезного, чем хлеб, люди не придумали/ Н. Горбань //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. - С. 35-40
Марципан - самое древнее, натуральное и благородное лакомство //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №4. - С. 41-42
К вопросу повышения уровня взрывопожарной и пожарной безопасности объектов хранения семян масличных культур //Масложировой комплекс. - 2010. - №1. - С. 64-65. - Библиогр. в конце ст.
Пшенишнюк, Г.
Використання непродовольчого зерна пшениці в технології приготування зернового хліба/ Г. Пшенишнюк, О. Макарова , Г. Іванова, І. Костюченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 3-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Зверева, Л.
Способы разрыхления теста/ Л. Зверева, З. Немцова, Н. Волкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 14
Губанкова, Г.
Как организовать производство замороженного хлеба/ Г. Губанкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 18-21
Стадник, І.
Основи теорії пластикації тіста на новій тістомісильній машині/ І. Стадник, В. Васильків, О. Лісовенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 22-23. - Бібліогр. в кінці ст.
Пшенишнюк, Г.
Новий метод визначення водопоглинальної здатності хлібопекарського борошна/ Г. Пшенишнюк, С. Павловський //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 24-26. - Бібілогр. в кінці ст.
Зверева, Л.
Приготовление теста при двухсменном режиме работы/ Л. Зверева, З. Немцова, Н. Волкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5.- С. 27
Зверева, Л.
Процессы, происходящие при замесе теста/ Л. Зверева, З. Немцова, Н. Волкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 32
Ковальов, О.
Упровадження способу "двоетапного" випікання хлібобулочних виробів/ О. Ковальов, Є. Бабко, Т. Іщенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 43-44. - Біблліогр. в кінці ст.
Способ производства новейшей пищевой добавки для хлебопечения //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 45-48. - Библиогр. в конце ст.
Пунш, Е.
Как перестать бояться теста/ Е. Пунш //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 49
Кузнецов, Г.
Композиция для приготовления хлеба "Тибет": [диетические хлебные изделия]/ Г. Кузнецов, Ю. Кузнецов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.- 2010. - №5. - С. 50-52
Верещагина, С.
Диетические хлебцы. Производство, свойства, калорийность и польза/ С. Верещагина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №5. - С. 52-53
Рибалка, О.
Для борошномелів і пекарів уже з'явився лабораторний прилад, який за інформативністю аналізу замінює відразу три аналоги/ О. Рибалка, О. Плєве //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 3-10. - Бібілогр. в кінці ст.
Солоницька, І.
Вивчення процесів заморожування і їх вплив на технологічний процес приготування тіста/ І. Солоницька //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 11-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Козубаева, Л.
Применение заквасок при производстве зернового хлеба/ Л. Козубаева, С. Конева //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С.15-16
Иоргачева , Е.
Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов/ Е. Иоргачева , О. Макарова , Е. Котузаки, Н. Кожокарь //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 17-21. - Библиогр. в конце ст.
Губанкова, Г.
Как организовать производство замороженного хлеба/ Г. Губанкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 25-29
Для мучных кондитерских изделий желательно использовать термостойкие марки ванилина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 29-30
Попов, А.В.
Нетрадиционное сырье и технологии, применяемые при производстве макаронных изделий/ А.В. Попов, П. Медведев, О. Кузнецов, Г. Зинюхин, Р. Касимов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 31-34. - Библиогр. в конце ст.
Наливайко, Н.
Вспомогательное оборудование для приготовления продукции во фритюре: [производство выпечки с начинкой]/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 35
Жаркие печи из Африки. Как правильно выбрать технологию, чтобы получить достойный результат: [производство хлебобулочных и кондитерских изделий] //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 38-39
Путешествие в Италию, или Повесть о настоящей пицце //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 9-41
Горбань, Н.
Станок для формовки пряников, печенья, кексов/ Н. Горбань //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 42-45
Мисюров, Д.
Новые рецептуры хлебобулочных изделий профилактического питания/ Д. Мисюров //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 53-54
Осипова, Г.
Новый способ производства зерновых макаронных изделий/ Г. Осипова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №3. - С. 55
Прекрасная прелюдия к полностью автоматизированному производству слоеного теста //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 2,4
Лісничий, В.
Яре тритикале відзначається високою пружністю клейковини/ В. Лісничий, В. Рябчун, І. Панченко, В. Шатохін //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 5-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Махинько, В.
Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму/ В. Махинько, Л. Махинько //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 8-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Муждабаев, А.
Пять важных правил правильного приготовления теста/ А. Муждабаев //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 14-15
Наливайко, Н.
Пищевая ценность хлеба и факторы, ее определяющие/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 16-19
Дробот, В.
Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба/ В. Дробот, Л. Михонік, А. Грищенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст.
Прилуцька, Л.
Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління - лактитолі та ізомальті/ Л. Прилуцька, В. Дорохович //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 23-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Наливайко, Н.
Цельнозерновой хлеб/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 26-27
Технологии и оборудование для комплексной переработки зернового сырья //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 28-29
Процессы, протекающие в хлебе при выпечке: прогревание теста-хлеба, образование корки //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 30-31
Горбань, Н.
Для випікання одного батона потрібне борошно від помелу приблизно 10 тисяч зернин/ Н. Горбань //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 33
Хліб з необробленого зерна проти гіпертонії //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 34
Аминокислотный состав ржаного хлеба полноценнее, чем пшеничного //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 34
Мазур, П.
Втрати борошна на складах хлібзаводів/ П. Мазур, В. Кірсанов, Ю. Токарєва, В. Страженкова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 39-40
Жмурина, С.
Ферментні препарати протеолітичної дії позитивно впливають на хлібопекарські властивості борошна/ С. Жмурина, В. Красильников, М. Куткіна //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 40-42. - Бібліогр. в кінці ст.
Петрова, Н.
Хлебопечение у многих народов мира стало настоящим исскуством/ Н. Петрова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 49-50
RONDO незаменимая помощь в производстве круассанов: [обрудование для пекарни] //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №6. - С. 51-55
Бут, О.
В состав входящие. Влияние ингредиентов на качество готового изделия: [производство хлебобулочных изделий]/ О. Бут //Мир продуктов. - 2010. - №4. - С. 6-8
Складчиков, В.
Механизмы для выпечки/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2010. - №4. - С. 10-14
Современные технологии производства термофильных дрожжей: [хлебопечение] //Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 38
Липка, В.
Хлеб пошел в рост/ В. Липка //Мир продуктов. - 2010. - №2. - С. 4-5
Бут, О.
Макароны с пастой. Обзор рынка макаронных изделий/ О. Бут //Мир продуктов. - 2010. - №2. - С. 16-19
Юрчак, В.Г.
Макароны макаронам рознь! Эффективное использование хлебопекарной муки в макаронном производстве/ В.Г. Юрчак //Мир продуктов. - 2010. - №2. - С. 20-21
Успехи Мироновского хлебопродукта //Мир продуктов. - 2010. - №3. - С. 4
Диетические хлебобулочные изделия: [ОАО "Одесский каравай" представляет новую продукцию] //Мир продуктов. - 2010. - №3. - С. 6-7
Шленская, Т.В.
Экструдат пшеничных отрубей в производстве кексов/ Т.В. Шленская, З.А. Бочкарева, Н.М. Шленская //Кондитерское производство. - 2009. - №6. - С. 10-11. - Библиогр. в конце ст.
Секреты популярности ирисовых начинок //Кондитерское производство. - 2009. - №6. - С. 17-18
Бут, О.
Булка без границ/ О. Бут //Мир продуктов. - 2009. - №10. - С. 8-10
Бережной, Ю.В.
Влияние газовой среды на эффективность хранения семян злаковых и масличных культур и продуктов их переработки/ Ю.В. Бережной, А.Н. Гуртовый //Масложировой комплекс. - 2009. - №4. - С. 50-51. - Библиогр. в конце ст.
Кузнецова, І.О.
Ринок борошна та круп України: структура, тенденції розвитку та динаміка змін/ І.О. Кузнецова, Ю.В. Карпенко //Зернові продукти і комбікорми. - 2009. - №4. - С. 6-10. - Бібліогр. в кінці ст.
Гордієнко, Л.
Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста/ Л. Гордієнко, І. Жидецька //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 3-5. - Бібліогр. в кінці ст.
Румянцева, В.
Применение продуктов ферментолиза зерна овса и ячменя при производстве затяжного печенья/ В. Румянцева, Д. Орехова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 9-10. - Библиогр. в конце ст.
Иоргачева , Е.
Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов/ Е. Иоргачева , О. Макарова , Е. Котузаки //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 11-15. - Библиогр. в конце ст.
Доценко, В.
З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності/ В. Доценко, Т. Іщенко , О. Шидловська //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 24-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Лебеденко, Т.
Збагачення хлібобулочних виробів добавками функціонального призначення, зокрема борошном сорго/ Т. Лебеденко, Д. Донской, Т. Ткаченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 33-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Лисюк, Г.
Використання дієтичної добавки "Глюкорн-100" у прискореній технології одержання хліба підвищеної харчової цінності/ Г. Лисюк, С. Олійник, О. Кравченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 36-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Лозова, Т.
Як же впливають добавки рослинного походження на збереження якості жирової основи кексів/ Т. Лозова, Х. Ковальчук //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 42-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Белянина, Н.
Поликомпонентная пищевая добавка замедлит черствение хлеба из пшеничной муки/ Н. Белянина, В. Бутковский, Л. Казанская //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 45-48
Бутковский, М.
Влияние жировых продуктов на качество мучных кондитерских изделий/ М. Бутковский //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 48-49
Дробот, В.
Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів/ В. Дробот, О. Тесля //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №1. - С. 50-52. - Бібліогр. в кінці ст.
Савенко, І.
Нераціональна все-таки розбудова галузі хлібопродуктів на Одещині/ І. Савенко //Зерно і хліб. - 2010. - №1. - С. 7-8. - Бібліогр. в кінці ст.
Станкевич, Г.
Зручно застосовувати та орієнтуватися в нових формах первинних облікових документів на зерно/ Г. Станкевич, Т. Страхова, Л. Будюк //Зерно і хліб. - 2010. - №1. - С. 9
Білий, О.
За новим стандартом класифікування пшениці достовірно відображає її фактичну якість/ О. Білий, Н. Грюнвальд //Зерно і хліб. - 2010. - №1. - С. 10-11
Лузан, Ю.
Поки що найбільш архіважливий сегмент аграрної економіки країни виступає доволі резонансним і непередбачуваним: [ринок зерна]/ Ю. Лузан //Зерно і хліб. - 2010. - №1. - С. 12-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Іванцок, М.
Для ДАК "Хліб України" роль державного зернотрейдера цілком до снаги/ М. Іванцок //Зерно і хліб. - 2010. - №1. - С. 17
Перевертун, Л.
У новому сорті проса восковидне - увесь крохмаль амілопектиновий/ Л. Перевертун, А. Проданик, О. Синицина //Зерно і хліб. - 2010. - №1. - С. 49. - Бібліогр. в кінці ст.
Дорохович, А.
Використання лактулози при виробництві кексів/ А. Дорохович, Н. Лиман //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. - С. 3-5. - Бібліогр. в кінці ст.
Лебеденко, Т.
Ми дослідили вплив рослинних добавок на хід технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів/ Т. Лебеденко, С. Решта, Н. Ружицька //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. - С. 9-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Величко, Т.
Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори цільнозернового хліба з уключенням корнеплідних овочів залежно від умов зберігання/ Т. Величко, Г. Євдокимова, М. Мардар //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. - С. 13-16. - Бібліогр. в кінці ст.
Ільдірова, С.
Використання інулін - хітозанового комплексу при випіканні виробів з дріжджового тіста/ С. Ільдірова, С. Стіборовський //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. - С. 17-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Доценко, В.
З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищенної біологічної цінності/ В. Доценко, Т. Іщенко , О. Шидловська //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. - С. 22-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Коркач, Г.
Вплив порошка топінамбура на якість хлібобулочних виробів/ Г. Коркач, Т. Лебеденко, Н. Соколова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. - С. 38-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Лисюк, Г.
Використання дієтичної добавки "Глюкорн-100" у прискореній технології одержання хліба підвищеної харчової цінності/ Г. Лисюк, С. Олійник, О. Кравченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - №2. - С. 42-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Тукачев, В.Е.
Устройства нового поколения для резки и сушки макаронных изделий/ В.Е. Тукачев, М.В. Калачев, Ю.В. Зуева //Пищевая промышленность. - 2009. - №9. - С. 14-16
Косован, А.П.
Качество слоеных изделий из дрожжевого теста в зависимости от вида жирового продукта/ А.П. Косован, Г.Ф. Дремучева, А.А. Невский //Хлебопечение России. - 2009. - №5. - С. 10-12
Чубенко, Н.Т.
О маркировке хлебобулочных и кондитерских изделий, выработанных с применением трансгенного сырья/ Н.Т. Чубенко //Хлебопечение России. - 2009. - №5. - С. 14-15
Тюрина, О.Е.
Новые технологии хлебобулочных изделий диабетического назначения/ О.Е. Тюрина, Л.А. Шлеленко //Хлебопечение России. - 2009. - №5. - С. 16-17. - Библиогр. в конце ст.
Борисенко, Л.А.
Новые виды мясорастительных полуфабрикатов на основе злаковых культур/ Л.А. Борисенко, А.А. Брацихин, А.А. Борисенко //Пищевая промышленность. - 2009. - №10. - С. 16-17
Загоровська, Л.
Процесом керує комп'ютер. Новітні інтегровані ситеми забезпечують високу продуктивність праці макаронного виробництва/ Л. Загоровська, В. Яницький, Н. Швець, С. Грибков //Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №1. - С. 4-6
Сирохман, І.
Споживчі властивості нового печива можна поліпшити, додаючи до їх рецептури нетрадиційну рослинну сировину/ І. Сирохман, Т. Лозова, О. Давидович //Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 15-16
Столярчук, В.
Ламкість борошняних кондитерських виробів/ В. Столярчук, Н. Шаповал //Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 29-30