(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Список нових надходжень літератури та ДСТУ №2 2020 р.

ДСТУ ISO 6770:2009 Чай швидкорозчинний. Методи визначення об'ємної маси сипкого та спресованого порошку (ISO 6770:1982, IDT)/ пер. з англ. і наук.-техн. редагування: В. Єжов,  Г.Захаренко,  Н. Бакова,  А. Палій,  Г. Корнільєв; Нікітський ботанічний сад. - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2012-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2014. - 7 с.: іл. - (Національний стандарт України)

Сфера застосування: стандарт встановлює методи визначення об'ємної маси швидкорозчинного чаю як: об'ємна маса сипкого порошку (розд. 1) та об'ємна маса спресованого порошку (розд. 2).

 

ДСТУ ISO  6673:2016, (ISO 6673:2003, IDT) Кава зелена сира. Метод визначання втрати маси за температури 105*C / Технічний  комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" . - Вид. офіц. -  Увед. вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2019. - 3 с.. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.3

Сфера застосування:стандарт установлює метод визначання втрати маси (масової частки вологи) у зеленій сирій каві за температури 105*C. Метод можна астосовувати до декофеїнової кави, зокрема до декофеїнової зеленої кави, визначеної в ISO 3509.

 

Добавил: CNTB, 04.09.2020, в категорию Кондитерська промисловість