(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Технологічні процеси спиртового виробництва

663.5

Т38

            Технология спирта/ В.Л. Яровенко, В.А. Маринченко, В.А. Смирнов и др; Ред. В.Л. Яровенко. - М.: Колос, Колос-пресс, 2002. - 464 с.. - Библиогр.: с.460

 Авт. указ. на обороте тит. листа

Аннотация: Описаны современные технологии, в частности рассмотрены основы мембранной технологии. Дана биохимическая и технологическая характеристика сырья...

 

663.5

П53

Полыгалина, Г.В.

            Аналитический контроль производства водок и ликероводочных изделий: Пособие/ Г.В.Полыгалина. - М.: ДеЛи Принт , 2006. - 464 с.: рис., табл.. - Библиогр.: с. 458-464

Аннотация: Данное пособие является переработанным и дополненным изданием книги "Технохимический контроль спиртового и ликероводочного производств" (1999 г.)...

 

663.5

Л55

Ли, Э.

            Спиртные напитки. Особенности брожения и производства: пер с англ./ Э. Ли, Дж. Пигготт; ред. А.Л. Панасюка, пер. с англ.. - СПб.: Профессия, 2006. - 534 с.: цв.ил, рис.. - (Научные основы и технологии). - Библиогр. в конце разд., Предм. указ. с. 523 - 534

Аннотация: Основное внимание в книге уделено научным основам и технологиям проведения брожения и созревания (выдержки) вин и других ликероводочных изделий - столовых и игристых вин, ликеров, наливок и настоек, водок, джина, коньяка, бренди, рома, виски, текилы, кашасы . др.

 

663.5

П75

Прибильський, В.Л.

            Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва: конспект лекцій для студ. усіх спец. ден. та заоч. форм навчання/ В.Л. Прибильський; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К.: НУХТ, 2006. - 103 с: рис. - Бібліогр.: с. 103

Аннотация: Предметом дисципліни є технологічні процеси спиртового, лікеро-горілчаного і дріжджового виробництв і способи їх удосконалення. Для студентів спеціальності "Технологія бродильних виробництв і виноробство" денної та заочної форм навчання.

 

ДСТУ 4801:2007

            Горілки та горілки особливі. Визначення масової концентрації амонію, калію, натрію, магнію, кальцію методом капілярного електрофорезу. - Вид.офіц. - Уведено вперше;чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2008. - 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

 

ДСТУ 4978:2008

            Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Бокали для  дегустації. - Вид.офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 7 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.7

 

ДСТУ 4864:2007

            Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Методи визначення вологості. - Вид.офіц. -Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9

                                

ДСТУ 5042:2008

            Спирт етиловий-сирець. Технічні умови. - Вид.офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 131-67); чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

 

ДСТУ 4863:2007

            Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Правила приймання та методи відбирання проб. - Вид.офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-11-05. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9

 

ДСТУ 7130:2009

            Спирт етиловий ректифікований, горілки, напої лікеро-горілчані. Критерії оцінювання справжності . - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2010-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2010. - 6 с. - (Національний стандарт України).

 

ДСТУ 7088: 2009

            Спирт плодовий молодий для виробництва міцних напоїв. Технічні умови. - Вид. офіц. -  На заміну РСТ УРСР 1480-90 (у частині молодого спирту); чинний від 2011-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2010. - 8 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7-8.

                                

ДСТУ 7181:2010

            Спирт етиловий та продукція спиртовмісна. Метод визначання вмісту сірчистих сполук. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2011-10-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 7 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.7

                                

663.5

Б81

Бондар, Микола Васильович.

            Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.05/ М.В. Бондар; НУХТ. - К., 2010. - 20 с: рис., табл. - Бібліогр.: с.15-17.

Аннотация: Дисертація присвячена удосконаленню технології зброджування сусла із крохмалевмісної сировини в спирт із застосуванням антисептичних засобів. Отримано нові наукові дані  щодо впливу досліджуваних антисептуючих засобів на дріжджову популяцію, активність ферментних препаратів, хіміко-технологічні показники напіпродуктів спиртового виробництва та показники якості спирту.

 

663.5

Н16

Нагайчук, В.В.

            Управління якістю прибутку на підприємствах спиртової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.00.04/ В.В. Нагайчук; М-во аграр. політики та продовольства України, Вінницький аграр. ун-т. - Вінниця: ФОП Костюк Н.П., 2013. - 20 с: іл. - Бібліогр.: с.14-17.

Аннотация: Робота присвячена розробленню теоретичних, методичних положень і практичних рекомендацій щодо управління якістю прибутку на підприємствах спиртової промисловості. Запропоновано концепцію побудови системи управління якістю прибутку на підприємствах. Розвинуто інтеграційний підхід до побудови системи антикризового управління на підприємствах спиртової промисловості на основі управління якістю прибутку.

 

663.5

A67

Анісімова, Н.М.

            Правове регулювання податкового контролю у сфері виробництва і обігу спирту та алкогольних напоїв: автореф. дис...канд. екон. наук: 12.00.07/ Н.М. Анісімова; Кабінет Міністрів України; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К.: НУБП України, 2012. - 19 с. - Бібліогр.: с.17-18

Аннотация: Дисертацію присвячено науково-теоретичному обгрунтуванню напрямів удосконалення правового забезпечення фінансового контролю діяльності органів влади на основі аналізу нормативно-правової бази України.

 

663.5

Н16

Нагорний, Є.В.

            Ефективність функціонування підприємств спиртової промисловості на засадах інноваційного розвитку: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.00.04/ Є.В. Нагорний; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, НУХТ. - К., 2011. - 21 с.: рис. - Бібліогр.: с.16-19.

Аннотация: Дисертація присвячена розробці теоретико-методичних положень з підвищення ефективності функціонування підприємств спиртової промисловості на основі удосконалення інноваційно-інвестиційної діяльності, розвитку кооперативно-інтеграційних зв'язків і відносин з урахуванням фінансового і виробничого потенціалу підприємств галузі.

 

663.5

Г70

Горшунов, Ю.В.

            Біотехнологія спиртового зброджування глюкозо-фруктозних сиропів: автореф. дис...канд. техн. наук: 03.00.20/ Ю.В. Горшунов; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. техн. ун-т України "Київський політехничний  інститут". - К: НТУУ"КПІ", 2012. - 20 с: табл. - Бібліогр.: с. 15-18

 

663.6

О-54

Олійник , С.І.

            Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.05/ С.І. Олійник ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, НУХТ. - К., 2012. - 19 с.: іл. - Бібліогр.: с.16-18.

Аннотация: В роботі аналізуються сучасний стан міжнародних та вітчизняних вимог до води, технології її кондиціюванння та визначено шляхи удосконалення. Запропоновано спосіб кондиціювання води з мінімізуванням показників прозорості та забарвленості, органічних сполук, заліза, марганцю та азотовмісних мінеральних сполук.

 

Григоренко, С.

            Качество спирта пищевого и ликероводочной продукции после магнитной обработки/С.Григоренко, В. Попова, А. Фефелов, Н. Боровикова //Продовольча індустрія АПК. - 2013. - №1. -  С. 20-24

                                

            Водка от "Kvint": кристальное качество особого вкуса //Напитки. Технологии и Инновации. - 2013. - №6-7. -  С. 93-95.

                                

Кизюн, Г.О.

            Дослідження зневоднення водно-спиртових сумішей різних концентрацій в паровій фазі з використанням вибраних вітчизняних цеолітів/ Г.О. Кизюн //Цукор України. - 2013. - №7-8. - С.14-16.

                                

Олійник, С.І.

            Вплив цукру білого на стійкість лікеро-горілчаної продукції/ С.І. Олійник //Цукор України. - 2013. - №9. -  С. 18-22. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            По закону Менделеева. Секреты производства от PRIME: [ликероводочное производство] //Напитки. Технологии и Инновации. - 2014. - №4. -  С. 36-38.

                                

Оганесянц, Л.А.

            Разработка высокорентабельной ресурсосберегающей технологии вишневого дистиллята: [производство спиртовых напитков]/ Л.А. Оганесянц, В.А. Песчанская, Г.А.Алиева, Е.В. Дубинин //Напитки. Технологии и Инновации. - 2013. - №10 (октябрь). -  С.61-63. - Библиогр. в конце ст.

                                

            Точность и эффективность от "АНАЛИТКЕ": [оборудование для жидкостной хроматографии и масс-спектрального анализа напитков] //Напитки. Технологии и Инновации. - 2013. - №10 (октябрь). -  С. 72-73.

                                

            Оборудование компании "Донау Лаб Украина" - легко и точно: [плотномеры, алколайзеры и дистиляторы для проведения лаборатоных анализов алкогольных напитков] //Напитки. Технологии и Инновации. - 2014. - №11 (ноябрь). -  С. 42-43.

 

Савинский, С.В.

            Флегмокупаж водки в газовой фазе - технология снижения алкогольной смертности. Часть 2/ С.В.Савинский //Напитки. Технологии и Инновации. - 2014. - №11 (ноябрь). -  С. 32-33. - Библиогр. в конце ст. - Продолжение. Начало в журнале "Н.Т.И." №10, 2014 г.

                                

Савинский, С.В.

            Флегмокупаж водки в газовой фазе - технология снижения алкогольной смертности: Часть 3/ С.В.Савинский //Напитки. Технологии и Инновации. - 2014. - №12. -  С. 32-35. - Окончание. Начало в журнале "Н.Т.И." №№10,11 за 2014 г.

                                

Мазон, Н.

            Tapi Group: лидерство и инновации: [укупорочные материалы для алкогольных напитков]/ Н.Мазон, В. Шиш //Акциз. - 2014. - №1-2. -  С. 16-19.

                                

Кузьменчук, А.

            Выбор сосуда: [анализ традиций и тенденций на рынке алкогольной упаковки]/ А.Кузьменчук //Акциз. - 2014. - №1-2. -  С. 20-24.

 

Андрианов, В.

            Тень наступает: [анализ рынка легального производства водки]/ В. Андрианов //Акциз. - 2014. - №1-2. -  С. 45-47.

Добавил: CNTB, 10.01.2017, в категорию Спиртова та Лікеро-горілчана промисловість (тематичні списки)