МЕДИКИ РОЗПОВІЛИ, ЯК ХАРЧУВАТИСЯ, ЩОБ ЗНИЗИТИ РИЗИК ЗАРАЖЕННЯ КОРОНАВІРУСОМ
Lenta.UA. – 02.06.2020
У світі виявлено понад 6 мільйонів заражених COVID-19.
Вчені вважають, що існує зв'язок між неправильним харчуванням і високим ризиком зараження COVID-19. Фахівці провели дослідження, яке доводить, що захворювання кишковика збільшують ймовірність інфікування коронавірусом нового типу. Натуропат Луїза Вестра вважає, що у кишковику знаходиться до 80% імунної системи. Це означає, що певна дієта може мінімізувати ризик зараження COVID-19, повідомляють британські ЗМІ. За словами експерта, в раціон необхідно включити достатню кількість овочів і фруктів. Їх необхідно вживати щодня. Крім того, не варто забувати і про добавки. Так, Вестра рекомендує приймати цинк: дана речовина сприяє поліпшенню стану дихальних шляхів. Згадується і про необхідність приймати вітамін D: вченими вже встановлено зв'язок між дефіцитом з'єднання і високим ризиком важкого перебігу COVID-19.
lenta.ua/