ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №2 2019 р.
Тренды, которые звучат. Мясные деликатесы современного уровня //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). - С. 42-45.
Шевченко, Е. Вкусно и качественно: [рассольные препараты для мясной продукции]/ Е. Шевченко //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). - С. 46-47.
Новый стандарт совершенства: [вакуумные шприцы новейшего поколения] //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). - 48.
Тільки якісні кліпси збережуть продукт!: [виробництво ковбасної продукції] //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). - С. 50-51.
Солецька, А.Д. Їстівне плівкоутворювальне покриття з СО2- екстрактами рослин для м'ясних продуктів/ А.Д. Солецька, К.О. Ністор, В.В. Геврик //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. - С. 50-56. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Визначення функціонально - технологічних властивостей яловичини на основі налізу цифрових кольорових зображень зразків м'язової тканини //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. - С. 88-96. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Мостова, І. Богдан Шаповал: "За шість місяців 2018 р. було експортовано 0,199 тис. т ковбасних виробів, що перевищує минулорічний показник у 1,6 раза"/ І. Мостова //Мясной бизнес. - 2018. - №7 (август). - С. 12-13.. – ДНТБ Мостовая, И. Паштеты в оболочках/ И. Мостовая //Мясной бизнес. - 2018. - №7 (август). - С. 18-19.. - ДНТБ