(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Надходження ДСТУ в І півріччі 2017 р.

ДСТУ 2661:2010

         Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2661-94; чинний від 2011-10-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

 

ДСТУ 7699:2015

         Крупи пшеничні/ В. Бурцев, І. Яковлєва; Дочірнє підприємство ДАК "Хліб України"  "Київський ін-т хлібопродуктів". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 276-60); чинний від 2016-08-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016.- 9 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

                             

ДСТУ 7344:2013

         Дріжджі пивні. Технічні умови/ Г. Коренькова, М. Лавріненко, Р. Бєлошицька та ін.; Укрпиво. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2014-01-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2013. - 13 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

 

ДСТУ  3139:2015

         Пивоваріння. Терміни та визначення понять/ Г. Коренькова, Р. Бєлошицька, Г.Давиденко та ін.; Укрпиво. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3139-95;  чинний від 2015-11-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2015. - 27 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26.

 

ДСТУ 3924:2014

         Шоколад. Загальні технічні умови/ Ю. Кожанов, І. Науменко, В. Оболкіна; Ін-т післядипломної освіти Нац. ун-ту харчових технологій . - Вид.офіц. - На заміну ДСТУ 3924:2000; чинний від 2015-07-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 11 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

 

ДСТУ 7681:2015

         Консерви м'ясні. М'ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови/ І.Романчук, С. Соколова, Н. Усатенко; Ін-т продовольчих ресурсів НААН України. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2016-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2015. - 13 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

 

ДСТУ 3888:2015

         Пиво. Загальні технічні умови/ Г. Коренькова, Р. Бєлошицька, М. Лавріненко та ін.; Укрпиво. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3888-99; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2015. - 13 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

                             

ДСТУ 7791:2015

         Консерви овочево-рибні для дитячого харчування. Технічні умови/ Т. Громова , І.Мазуренко, О. Невисела, Л. Філіпова; (ВП НУБІП України "НДПІ стандартизації і технології екобезпечної та органічної продукції"). - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2016-04-01 . - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 15 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.

 

ДСТУ 7797:2015

         Оселедці гарячого копчення. Технічні умови/ Р. Косінова, Н. Косій, Л. Купріянова та ін.; Технічний комітет стандартизації "Рибне господарство" (ТК 33) та Публічне акціонерне товариство "Південрибтехцентр". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням  в Україні ГОСТ 812-88); чинний від 2016-04-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12.

 

ДСТУ 7801:2015

         Пресерви рибні. Риба океанічного промислу  пряного соління. Технічні умови/ Б.Панов, Л. Горобець, Л. Єсіна, К. Луніна; Південний науково-дослідний інститут морського рибного господарства та океанографії (ПівденНІРО), Технічний комітет стандартизації "Рибне господарство" (ТК 33) . - Вид.офіц. - Уведено вперше зі скасуванням в Україні ГОСТ 20546-85; Чинний від 2016-04-91. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 15 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.15.

                             

ДСТУ 7802:2015

         Продукти білкові рослинного походження.  Макухи та шроти. Метод визначання індексу розчинності протеїну у воді/ Т. Бевзюк, Л. Горшкова, О. Мазаєва та ін.; Український науково-дослідний інститут олій та жирів УААН (УкрНДІОЖ УААН), Технічний комітет стандартизації "Олії, жири та продукти їх переробки" (ТК 86), Асоціація "Укроліяпром". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 13979.3-68; чинний від 2016-04-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 10 с.: рис. - (Національний стандарт України).

 

ДСТУ 7694:2015

         Насіння гірчиці . Технічні умови/ Дочірнє підприємство Державної акціонерної компанії "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів", Івано-Франківський інститут агропромислового виробництва НААН України, Український інститут експертизи рослин; Дочірнє підприємство ДАК "Хліб України",  "Київський ін-т хлібопродуктів", Івано-Франківський ін-т агропромислового виробництва НААН України, Укр. ін-т експертизи сортів рослин. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням ГОСТ 9159-71); чинний від 2016-08-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 9 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.  8.

                             

ДСТУ 7453:2013

         Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту кадмію, свинцю та миш'яку методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії з електротермічною атомізацією/ О. Вихор, К. Данілова, С. Казаченко та ін.; Технічний комітет "Спиртогорілчані вироби, дріжджі", Український науково--дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів (УкрНДІспиртбіопрод). - Вид. офіц. - Уведено вперше  ; чинний від 2014-09-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 12 с: табл.

 

ДСТУ 7695:2015

         Насіння конопель. Технічні умови/ Г. Крошко, В. Стрій , П. Голобородько та ін.; Дочірнє підприємство Державної акціонерної компанії "Хліб України" "Київський інститут хлібопродуктів" , Інститут луб'яних культур НААН України,  Український інститут експертизи сортів рослин. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 9158-76); чинний від 2016-08-01. - Київ: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 8 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.7.

 

ДСТУ 8001:2015

         Бісквіти. Загальні технічні умови/ Л. Гуленко, Л. Деркач, Л. Животкевич, Е.Сібілєва; Центральна виробничо-технологічна лабораторія Укрхлібпром (ЦВТЛ Укрхлібпрому). - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1466-90; чинний  від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13.

 

ДСТУ 8007:2015

         Прянощі. Коріандр. Технічні умови/ В. Барштейн, С. Бут, М. Зеленська та ін.; ДУ "Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України" спільно з Закритим акціонерним товариством "Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше ( зі скасуванням в Україні ГОСТ 29055-91); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 8 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

 

ДСТУ 7709:2015

         Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги/ Л. Абрамова, Л. Гуленко, Н. Карнаух та ін.; Центральна виробничо-технологічна лабораторія Укрхлібпрому (ЦВТЛ Укрхлібпрому). - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 8494-96); чинний від 2016-08-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 13 с: табл.- Бібліогр.: с. 13.

 

ДСТУ 7350:2013

         Концентрати харчові. Методи визначання сахарози/ Ж. Немченко, Ю. Кожанов, С.Бут; Технічний  комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна", ЗАТ  "Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше( зі скасуванням в Україні ГОСТ 15113.6-77); чинний від 2014-01-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2014. - 15 с: табл. - (Національний стандарт України).

 

ДСТУ 7516:2014

         Хліб тривалого зберігання, консервований спиртом. Технічні умови/ Т. Жованик, Г. Кулічкін, Л. Лупандіна та ін.;  Технічний комітет стандартизації " Хлібобулочні та макаронні вироби ", Всеукраїнська асоціація пекарів. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням чинності в Україні ГОСТ 12562-67; чинний від 2015-02-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 9 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр. с. 9.

 

ДСТУ 8004:2015

         Концентрати харчові. Методи визначання вологи/ О. Бобровник, С. Бут, Ю.Кожанов та ін.; Національний аграрний університет, ЗАТ " Укркондитер". - Вид. офіц.- Уведено вперше ( зі скасуванням в Україні  ГОСТ 15113.4-77 ); чинний  від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 5 с: табл. - (Національний стандарт України).

                             

ДСТУ 7661:2014

          Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб/ В.Войцехівський, Ю. Кожанов, Л. Мацейко, А. Сеньков; Національний аграрний університет та Закрите акціонерне товариство " Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням ГОСТ 15113.0-77); чинний від 2015-07-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 5 с.: табл. - (Національний стандарт України).

 

ДСТУ 8005:2015

         Прянощі. Імбир. Технічні умови/ В. Барштейн, С. Бут, М. Зеленська та ін.; ДУ "Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України" спільно з Закритим акціонерним товариством "Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням ГОСТ  29046-91); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 8 с: табл. - Бібліогр.: с. 8.

 

 

 

Добавил: CNTB, 21.08.2017, в категорию Загальні питання харчової промисловості
| Теги: ДСТУ