Агрономія сьогодні.-11.02.2022 Червоне вино з сорту Одеський чорний та біле вино з сорту Сухолиманський білий селекції Інституту виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова Національної академії аграрних наук України з урожаю, вирощеного у Болградському районі Одеської області отримали захищене географічне зазначення походження «Ялпуг». ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 18.02.2022
AgroNews.ua. -11.02.2022 Український вершковий мед починає продаватися у магазинах Кувейту. Про це повідомляє ukragroconsult ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 18.02.2022
AgroNews.ua. -11.02.2022 Після запуску олійного заводу у Староконстянтинові, що вже проходить технологічні напрацювання, загальні потужності по переробці олійних культур в Україні досягнуть 25 млн т. Про це розповів ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 18.02.2022
AgroNews.ua. -12.02.2022 Було проведено перевірку якості вершкового масла в популярних столичних супермаркетах. Про це заявив виконавчий директор ГО “Союз споживачів України” Максим Несміянов, повідомляє& ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 18.02.2022
AgroNews.ua. -15.02.2022 Україну заполонив фальсифікат оливкової олії. Дуже багато з того, що продається під маркою цього продукту, не тільки прострочено або виготовлено з порушенням технології, але й взагалі навіть ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 18.02.2022
Agravery.-14.02.2022 Дорожнеча тепличних врожаїв штовхає покупців до заморожених аналогів, у тому числі – до овочевих сумішей. Серед яких є «Мексиканська», «Анд ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 18.02.2022
Agravery.-14.02.2022 Минулого року українські виробники малини експортували цієї ягоди найбільше за всю історію через рекордну ціну та неврожай у Північній півкулі.
Категорія: Дайджест |
, 18.02.2022
Agravery.-14.02.2022 Компетентні органи України та Північної Македонії погодили форму сертифіката на експорт з України вологих та сухих кормів для домашніх тварин. ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 18.02.2022
ПроАгро. – 07.02.2022 Червоний і чорний кав’яр українського виробництва став реальністю. Осетрові нині вирощують на Одещині й у Чернівцях. Натомість унаслідок природних та антропогенних чинників, чисельність популяції річкової риби падає: у порівнянні з 2013 роком вона знизилася на 70%. За таких темпів до 2024 року Україна змушена буде перейти на імпорт. ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 11.02.2022
Бизнес Цензор.-06.02.2022Україна до 2030 року наростить урожай та виробництво основних видів сільгоспсировини, що дозволить країні закріпити статус постійно зростаючого виробника та експортера зернових, олійних культур та олії, при цьому скорочення очікується у виробництві цукру, молока та яловичини. Про це повідомила Українська асоціація аграрної експорту, передає Інтерфакс-Укр ... Читати далі »
Категорія: Дайджест |
, 11.02.2022
|