Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: навч. посіб./О.Б.Ткаченко, Н.В. Каменева, Я.Г. ...
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: навч. посіб./О.Б.Ткаченко, Н.В. Каменева, Я.Г. ...
663 ДФ
Х69
Ходнев, А.Н. Исследование съестных припасов и напитков: Химическая часть товароведения/ А.Н. Ходнев. - СПб.: Изд. торг. дома С.Струговщикова, Г.Похитонова, Н.Водова и К., 1859. - 170 с.: рис.- Дореформ. орфография.
В книге дана характеристика мучных изделий, сахара, патоки, меда, шоколада, кофе, чая, какао. ...
Герасимова, В.А. Товароведение и экспертиза вкусовых товаров: Учеб. для студентов вузов/ В.А. Герасимова, Е.С. Белокурова, А.А. Вытовтов. - М.; СПб.; Нижний Новгород; Воронеж; Ростов н/Д; Екатеринбург; Самара; Новосибирск; К.; Харьков; Минск: Питер, 2005. - 397 с.: цв.ил. - (Учебник для вузов). - Библиогр.: с. 393 - 396 ...
Єфименко, Т.І. Інформація в антикризовому управлінні: глобальний аспект стандартизації обліку та фінансової звітності: моногр./ Т.І. Єфименко, В.М. Жук, Л.Г. Ловінська; Акад. фінансового управління. - К.: Акад. фінансового управління, 2015. - 400 с.: рис., табл. - ISBN 978-966-2380-97-2...
Клітинна селекція цикорію коренеплідного на стійкість до абіотичних чинників: моногр./ А. І. Любченко та ін. ; за ред. Л. О. Рябовол, С. П. Полторецькоко. - Умань: Вид. "Сочінський М. М.", 2020. - 140 с.: іл. - Бібліогр.: с.117-139 . - ISBN 978-966-304-334-0
У монографії наведено теоретичне узагальнення і нове вирішення наукової проблеми з підвищення ефективності селекційного процесу цикорію коренеплідного за використання біотехнологічної ланки. ...
Гогулінська , О.І. Розробка та вдосконалення методів оцінки стійкості винограду до стрес-факторів з використанням культури in vitro: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук: 06.01.08/ О.І. Гогулінська ; НААН України, Нац. наук. центр "Ін-т виноградарства і виноробства ім. В.С. Таїрова". - Одеса, 2014. - 20 с.: іл. - Бібліогр.: с.16-18
Аль-Хашімі, Хайдер Мохаммед Тахер Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.04/ Хайдер Мохаммед Тахер Аль-Хашімі; НУХТ. - К.: НУХТ, 2019. - 21 с.: рис. - Бібліогр.: с.16-19
...
Жири у виробництві харчової продукції: моногр./ Л.З. Шильман тв. ін.; за заг. ред. Л.З. Шильмана. - Суми: Університетська книга, 2020. - 278 с.: іл. - Бібліогр.: с.260-284 . - ISBN 978-966-680-781-9
У монографії висвітлено результати наукових дослідженьАвторів щодо використання жирів у виробництві харчової продукції, показано зміни, які відбуваються в жирах у процесі виробництва продукції....
Антонов, В.М. Гібридні акмеологічні бібліотеки в Україні. Інноваційні технології та застосування: монографія/ В.М. Антонов, В.Г., Ю.В. Антонова-Рафі; Київський нац. ун-т ім. Тараса Шевченко. - К.: Видавничо-поліграфічний центр "Київський університет", 2013. - 207 с. - Бібліогр.: с. 205-207 ...