Потрібно: 500 г моркви, 2 ст.л. вершкового масла, 4 яйця, 180 г вершкового сиру, зелень кропу, 1 зубок часнику, перець мелений, сіль за смаком. Моркву натерти. Злегка підрум’янити на вершковому маслі. Жовтки додати до моркви. ...
Прийшла пора оксамитової краси. Природа милується сама собою. Вечори стають усе довші. Осінь заповнює наше життя осіннім настроєм. Плоди налити соком. Восени саме час поповнювати вітамінні запаси, насолоджуючись дарами садів, городів. Споживайте їжу з насолодою і користь буде максимальною. ...
Потрібно: 3-4 великі сливи без кісточки, 1/2 склянки апельсинового соку або іншого фруктового соку, 1/2 чашки простого йогурту, 1 чайна ложка тертого свіжого імбиру. Рецепт приготування: помістіть всі інгредієнти в блендер і збийте до однорідності. Перелийте смузі в стакан і подавайте....
Сливи пасують не лише до десертної випічки. Є багато рецептів страв зі сливами, які ви можете куштувати на сніданок, обід і вечерю. Пропонуємо приготувати на сніданок кашу з карамелізованими сливами. Сливи миємо, ріжемо на половинки, видаляємо кісточки. ...
Потрібно 4 медальйона зі свинячої вирізки товщиною 2 см. натерти сіллю і чорним перцем. У сковороді розігрійте 2 ст. ложки рослинної олії і швидко обсмажте шматочки вирізки з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки. ...
З яблук готують соковиті і ароматні десерти, пироги і торти, солодкі і кислі напої, чудові соуси, гарніри до м'яса і риби, салати і супи. Володіючи яскравим, неповторним власним ароматом, яблука чудово поєднуються зі смаком і ароматом багатьох інших продуктів. ...
Потрібно: мед натуральний 1 ст. л., сік лимону 1,5 ст. л., гірчиця французька в зернах 2 ч.л., оливкова олія 3 ст. л., кукурудзяна олія 2 ст. л., гірчиця гостра 1 ч.л., часник 4 зубчики, сіль, перець чорний мелений за смаком. Всі інгредієнти, крім гірчиці в зернах, помістити в глибоку посуду та перебити блендером до однорідної консистенції. ...
Мед - унікальний продукт, який часто використовується в кулінарії. Медяники, бісквіти, рулети, тістечка та інша подібна випічка отримує незвичайну пишність і аромат. М'ясо з медом стає ніжним і м'яким, наповнюється смаком. Мед додає родзинку салатам, м'ясним та рибним стравам, соусам, десертам, медовим напоям : лимонад, збитень, питний мед....
За бажанням таку ікру можна законсервувати в стерилізованих банках. Потрібно: кабачок— 1 шт., баклажан— 3 шт., ріпчаста цибуля— 2 шт., помідор— 4 шт., рослинна олія— 100 мл, сіль, часник за смаком. Вимийте і висушіть баклажани. Запікайте їх цілком. Готуйте їх, поки вони не стану чорними....
Влітку ми їмо багато овочів і фруктів, вибираємо, переважно, легкі страви. Влітку зовсім не хочеться їсти гарячу їжу. Перевагу ми віддаємо холодним супам: зелений борщ, окрошка, борщ, різні овочеві салати, страви з запечених або тушкованих овочів. Самий літній десерт - це морозиво і фруктовий салат. До вечері все ж хочеться придумати щось поживне. Це може бути рулет по-полтавському. На пів кіло свинини нам потрібно: 50 мл води, 60-80 г сала, 1 яйце, часник, перець і сіль, смалець. ...