(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Гвоздяк П.І. Біохімія води. Біотехнологія води (автомонографія).- К.: ВД «Києво-Могилянська академія», 2019.- 228 с. – Бібліогр.: с. 195-212

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 16.09.2022

В Україні кондитерські вироби користуються широким попитом і у дорослих, і у дітей. Представляємо книги з нових надходжень бібліотеки.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 15.07.2022

На початку трохи з історії. За часів Нової економічної політики (НЕП) в Союзі радянських соціалістичних республік, до складу якого тоді входило чотири республіки, було затверджено централізовану форму об’єднань виробничих підприємств – трести (1921-1929 рр.). В Україні порівняно з іншими республіками трести розвинулися досить швидко. В жовтні 1921 р. був організований трест «Південсталь», що об’єднав великі металургійні заводи УРСР, «Південно-машинобудівний трест», Південний Сільмаштрест, Хімвугілля», «Донбасцемент», «Електротрест» та інші.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 30.06.2022

Сьогодні, певно, вже нікого не здивуєш, що в XXI столітті лідерство в новітніх технологіях впевнено займають нанотехнології, які широко використовуються в електроніці, машинобудуванні, енергетиці, транспорті, фармакології, медицині тощо.

Не обходять стороною новації в переробній і харчовій промисловості.

Запрошуємо на чергову презентацію книги з нанотехнологій.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 13.06.2022

Харчова промисловість – пріоритетна, стратегічно важлива галузь України, на сьогодні здатна забезпечувати потреби внутрішнього ринку, а також і світового. Стратегія подальшого розвитку харчової галузі передбачає запровадження інноваційних, науково обґрунтованих, технологій....

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 04.05.2022

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: навч. посіб./О.Б.Ткаченко, Н.В. Каменева, Я.Г. Верхівкер та ін., ОНАХТ. – Одеса:ВД «Гельветика», 2020. - 304 с.: іл...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 27.04.2022

Сьогодні  в світі накопичений великий науково-практичний потенціал з питань довготривалого зберігання харчової сировини та готової продукції.

Низькотемпературне консервування – унікальний спосіб зберігання харчової і біологічної цінності рослинної сировини та продуктів з неї.

З цієї теми пропонуємо переглянути літературу з нових надходжень бібліотеки. Це праці науковців України...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 21.01.2022

Питання екологічної безпеки в світі сьогодні набувають надзвичайно важливого значення,

саме екологія визначає норми і стиль життя суспільства.

До сьогоднішньої теми представляємо наукові роботи вчених Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України, присвячені нагальним питанням екологічної безпеки агропромислового виробництва. ...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 19.11.2021

Купріна Н.М. Теоретико-методологічні основи забезпечення конкурентоспроможності харчової  промисловості України на засадах її персистентної  трансформації:  автореф.  дис. ... д-ра екон. наук:08.00.03/Н.М. Купріна; Ін-т проблем ринку та економіко-екологічних наук НАНУ України. - Одеса, 2021. – 39 с.: рис., табл.- Бібліогр.: с.30-36...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 13.10.2021

Українець А.І. Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок: підруч./А.І.Українець, Г.О. Сімахіна, Н.В. Науменко; НУХТ. –К.: НУХТ, 2018. – 335 с.: рис., табл.

...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 13.10.2021