(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Киянка створює цукерки з сиру

AgroNews.ua. – 31.05.2019 

Лілія Милецька з Києва створила інтернет-магазин “Сир у шоколаді”, де продає цукерки власного виробництва. На створення домашньої кондитерської із виготовлення цукерок достатньо декілька тисяч доларів. Але варто пройти курси шоколатьє, де розкажуть про тонкощі справи, навчать рецептам та попередять про помилки. Про це Gazeta.ua розповідає Лілія Милецька з Києва. Вона у 2017 році створила інтернет-магазин “Сир у шоколаді”, де продає цукерки власного виробництва.

“Одного дня зрозуміла, що хотіла б займатись солодощами. В інтернеті побачила ідею виготовлення цукерок із сиру. Потім знайшла де можна навчитись їх робити та пройшла курси, – розповідає Лілія, – Перші рецепти отримала на курсах. Усі інші – моя фантазія. Мені подобається не просто робити та продавати цукерки, а вигадувати нові смаки та дивувати своїх клієнтів”. У асортименті зараз є 13 смаків цукерок у темному, молочному та білому шоколаді. Серед начинок є смаки з пюре манго, малини, смородини, полуниці, в’яленої вишні, банану, груші, гарбузу. Додає у начинку також листочки м’яти, цедру лайму та апельсину, натуральні прянощі. Створює нову колекцію смаків на сезони весна-літо та осінь-зима.“Взимку більше хочеться імбиру, пряничка, апельсинів. А влітку – ягідних смаків, персиків, чогось більш легкого. Роблю цукерки з кавою і сиром, чаєм та бергамотом. У цьому році ще зробила зі смаком пломбіру, – розповідає Ліля, – Чомусь темний шоколад купують менше. Дівчата обожнюють цукерки із білого шоколаду. Поєдную його із сиром та манго чи полуницею з м’ятою. У магазині не можна знайти гарного білого шоколаду. Взагалі, коли куштую магазині цукерки з строком зберігання пів року та більше, розумію, на скільки вони не свіжі. Навіть мої цукерки після двох місяців зберігання смакують краще”.

agronews.ua

Добавил: CNTB, 07.06.2019, в категорию Цікаві факти
| Теги: Киянка створює цукерки з сиру
Просмотров: 486 | Загрузок нет | Рейтинг: 0.0