(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

М’ясні гранули та сало рослинного походження

AgroNews.ua. -18.06.2018

Студенти Сумського Національного університету виготовляють еко-посуд, м’ясні гранули та сало рослинного походження. Свої проекти розробляли у лабораторії протягом року.

М`ясні гранули створили для того, щоб здешевти страви з м`яса. З них студенти вже готували котлети, кажуть, вони вийшли більш соковиті. Виготовили студенти й штучне сало. Воно на основі рослинної олії. Науковці зараз вдосконалюють його смак. У лабораторії також працюють над проектами, які можна використовувати у кондитерській справі. Студенти виготовляють органічні чіпси, бісквіти без додавання яєць та ріжки з груші для морозива.

agronews.ua

Добавил: CNTB, 21.06.2018, в категорию Цікаві факти
| Теги: М’ясні гранули та сало рослинного п
Просмотров: 609 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0