М’ясні гранули та сало рослинного походження
AgroNews.ua. -18.06.2018
Студенти Сумського Національного університету виготовляють еко-посуд, м’ясні гранули та сало рослинного походження. Свої проекти розробляли у лабораторії протягом року.
М`ясні гранули створили для того, щоб здешевти страви з м`яса. З них студенти вже готували котлети, кажуть, вони вийшли більш соковиті. Виготовили студенти й штучне сало. Воно на основі рослинної олії. Науковці зараз вдосконалюють його смак. У лабораторії також працюють над проектами, які можна використовувати у кондитерській справі. Студенти виготовляють органічні чіпси, бісквіти без додавання яєць та ріжки з груші для морозива.
agronews.ua
Просмотров: 609 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 5.0