У Канаді вивели шоколадний перець
AgroNews.ua. -24.05.2018
В Онтаріо канадська компанія вивела унікальний різновид перцю
Chocolate Bell Peppers, що випускаються під торговою маркою Zing! Healthy Foods, здивують будь-якого своїми незвичайними смаковими характеристиками. Шоколадний перець є продуктом преміум-класу. Він вирощується в теплицях Orangeline farms. «Це не те що можна щодня побачити на прилавках супермаркетів. Ми намагаємося залучити більше людей спробувати новий сорт перцю як закуску або як самостійну страву», — заявив віце-президент з продажів та маркетингу в Zing! Healthy Foods Джордан Князєв. Шоколадний перець позиціонується як продукт для гурманів, володіє солодким смаком і темним відтінком шкірки. Його м'якоть більш соковита і солодка, ніж у звичайного болгарського перцю. «Будь-який сорт перцю, який настільки відрізняється від традиційного болгарського, повинен мати унікальний смак і аромат. Chocolate Bell Pepper відповідає цим характеристикам. Він ідеально підходить для авантюрних гурманів, які хочуть здивувати своїх гостей чимось несподіваним», — зазначив пан Князєв. Новий сорт перцю містить в собі велику кількість корисних речовин, включаючи вітаміни А, С, К, фолієву кислоту, рибофлавін (вітамін В2) і клітковину.
agronews.ua