В Голландії навчилися вирощувати «коктейльні» кавуни
Голландці знову радують цікавими агро-новинками. Так, наші читачі, напевно, пам’ятають про рожевому і фіолетовому картоплі, вирощеному в Голландії. І ось свіжа новинка!
Її нещодавно представила овощеводческая компанія Nunhems (Голландія) — крихітні кавуни. Називають їх Kisy і вже за ними закріпилася прикметник «коктейльні», адже завдяки своїй компактності такі кавуни можуть стати ідеальною формою для коктейлю.
Та й змістом — теж! Судіть самі, плоди мають вагу всього від 600 м до 900 р., шкірка — міцна, в них немає насіння і м’якоть смачна.
«Максимальний рівень цукру в такому арбузике досягає 12. Це гарантує солодкість, необхідну для якості коктейлю, і в той же час відповідає вимогам споживачів про здорове харчування!» — розповідає представник компанії Ханс Дріссена.
«Ви можете легко з’їсти цей кавун ложкою, як якщо б ви дегустували морозиво» — додає він.
Kisy будуть виводитися на ринок під слоганом «Easy to eat» («Легко з’їсти»). Виробники впевнені, що їх новинку чекає успіх.