(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

В Україні почали виробляти чорний часник

AgroNews.ua. -30.10.2017

Компанія «МР Гарлік» (Дніпро) вперше в Україні почала випускати чорний ферментований часник.

Чорний часник виробляється відповідно до класичної азійської технології – методом природної ферментації в умовах високих температур і певної вологості, без додавання жодних барвників і хімічних речовин. За рахунок цукру й амінокислот, що виділяються за цей період, часник набуває чорного кольору. «МР Гарлік» використовує виключно вітчизняну сировину. Потужність виробництва становить понад 200 кг на місяць, розповіла менеджер з продажів компанії Дарина Мірзахметова. Компанія отримала повне узгодження технічних умов на виробництво ферментованого часнику в Україні.

Довідка:

Чорний ферментований часник має пряно-солодкий аромат. Він гіпоалергенний. Позитивно впливає на травну, кровоносну, серцево-судинну систему й на весь організм у цілому. Після ферментації в часнику значно зростає вміст антиоксидантів та фруктози.

agronews.ua

Добавил: CNTB, 06.11.2017, в категорию Цікаві факти
| Теги: чорний часник
Просмотров: 631 | Загрузок нет | Рейтинг: 0.0