Вчені створили каву з броколі
AgroNews.ua. -09.06.2018
Вчені розробили спеціальний порошок з брокколі. Його можна додавати в їжу і напої, щоб поліпшити харчування. Створенням напою займалася австралійська дослідницька організація CSIRO спільно з компанією Hort Innovation. Порошок зроблений за допомогою спеціальної обробки, яка зберігає аромат, колір і поживні речовини овочів.
"Дослідження показують, що денний раціон середньостатистичного австралійця містить недостатньо овочів. Порошок з брокколі допоможе вирішити цю проблему", - вважає Джон Ллойд, виконавчий директор Hort Innovation. Вперше добавку з брокколі протестували на каву в одному з кафе Мельбурна в Австралії. Там на основі порошку зварили латте, яке прозвали "брокколатте". Дві столові ложки такого порошку рівні п'яти порцій свіжих овочів, які рекомендується вживати щодня.
agronews.ua