(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Борщ з грибами та чорносливом

Потрібно: гриби білі – 150 г, капуста – 200 г, буряк – 1 шт., морква – 1 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., томатна паста – 50 г, чорнослив – 5–6 шт., масло топлене – 50 г, чорний мелений перець, лавровий лист, сіль та зелень.
Відварити гриби у воді до готовності. Процідити бульйон в окрему каструлю. Гриби охолодити й нарізати невеликими шматочками. Буряк очистити, нарізати соломкою, моркву натерти на грубій тертці, цибулю дрібно порізати. На сковороді нагріти топлене масло, викласти туди моркву, цибулю й буряк, злегка обсмажити. Коли овочі пом’якішають, додати томатну пасту і тушкувати все разом. Після цього знову довести до кипіння грибний бульйон, покласти в нього нашатковану капусту й варити до готовності капусти. Додати овочеву заправку, порізані гриби, промитий і розрізаний на половинки чорнослив без кісточки, лавровий лист, сіль і спеції за смаком, покип’ятити ще кілька хвилин, вимкнути вогонь і дати настоятися кілька хвилин.

 

poradnyk.com.ua

khm.depo.ua

djurenko.com

 

Добавил: CNTB, 08.10.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 348 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0