Буряковий крем-суп
Потрібно: 3 відварені червоні буряки, 4 картоплини середнього розміру, 400 мл курячого бульйону або води, 1 велике яблуко, 1 невелика цибулина,
Зваріть буряк та картоплю до готовності. Цибулю і часник подрібніть та підсмажте на вершковому маслі. Яблуко та буряк потрібно нарізати часточками. Викладіть буряк і яблуко в пательню, протушкуйте під кришкою 10 хвилин. Суміш викладіть в каструлю з бульйоном і доведіть до кипіння. Посоліть і поперчіть. Зніміть каструлю з вогню. Готовий суп подрібніть блендером. Додайте плавлений сир, знову увімкніть блендер. Каструлю з супом тримайте на вогні, добре нагрійте, але не доводьте до кипіння. Гарячий суп розлийте в тарілки. Додайте сметану та зелень. Крем-суп допоможе зміцнити імунітет, покращити настрій і побороти осінню депресію.
https://tsn.ua/ru/blogi/themes/cooking/chertovski-vkusnyy-svekolnyy-krem-sup-1066075.html