(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Буряковий крем-суп

Потрібно: 3 відварені червоні буряки, 4 картоплини середнього розміру, 400 мл курячого бульйону або води, 1 велике яблуко, 1 невелика цибулина, 100 г плавленого сиру, 2 зубчики часнику, 2 столові ложки вершкового масла, за смаком сіль, чорний перець, 2-3 гілочки петрушки, сметана.

Зваріть буряк та картоплю до готовності. Цибулю і часник подрібніть та підсмажте на вершковому маслі.  Яблуко та буряк потрібно нарізати часточками. Викладіть буряк і яблуко в пательню, протушкуйте під кришкою  10 хвилин. Суміш викладіть в каструлю з бульйоном і доведіть до кипіння. Посоліть і поперчіть. Зніміть каструлю з вогню. Готовий суп подрібніть блендером. Додайте плавлений сир, знову увімкніть блендер. Каструлю з супом тримайте на вогні, добре нагрійте, але не доводьте до кипіння. Гарячий суп розлийте в тарілки. Додайте сметану та зелень. Крем-суп допоможе зміцнити імунітет, покращити настрій і побороти  осінню депресію.

 

https://tsn.ua/ru/blogi/themes/cooking/chertovski-vkusnyy-svekolnyy-krem-sup-1066075.html

Добавил: CNTB, 23.11.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 583 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0