Чахохбілі
Курка - 1.2 кг
Перець солодкий - 600 г
Помідори - 1 кг
Цибуля - 200 г
Часник - 10 г
Сіль - 15 г
Коріандр - 3 г
Вино червоне сухе - 50 мл
Кріп - 10 г
Курку для чахохбілі потрібно порізати на порційні кусні і швидко обсмажити з усіх боків на сухій пательні на великому вогні. Вогонь зменшити, пательню накрити кришкою і тушкувати курку у власному соці (якщо рідини виділиться замало, долити трохи води). Через 1-2 хв додати порізані часник, цибулю і продовжувати тушкувати приблизно 10 хв. М’якоть солодкого перцю порізати на грубі скибки. Підготований перець покласти до курки. Помідори розрізати на половинки і теж додати до курки, тушкувати приблизно 30 хв. Потім долити вина, посолити, приправити коріандром. Чахохбілі з курки довести до кипіння і залишити пательню відкритою, щоб випарувалась зайва рідина. Колись чахохбілі, цю традиційну страву, готували з фазана. Але зараз використовують для чахохбілі курку і виходить так само смачно!