(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Цінні властивості родзинок

Сушений виноград називають родзинками. Після висушування ягоди винограду примножують в кілька разі корисні властивості. Цей маленький дарунок природи є справжнім скарбом для здоров’я. Темний колір родзинок натякає на високий рівень антиоксидантів, які містяться в цих вишуканих солодощах. Родзинки містять глюкозу. Саме тому потрібно їсти їх регулярно, але в міру. Родзинки допомагають підтримувати здоров’я серця та знижати кров’яний тиск. Якщо ви їстимете жменьку (приблизно 25 г) родзинок на день, то отримаєте користь від високого вмісту калію, який дуже добре знижує кров’яний тиск, підтримує біохімічні процеси кровоносних судин. У родзинках міститься досить багато заліза, яке допомагає подолати анемію, оптимізує роботу печінки та нирок. Цей сухофрукт є одним із найкращих джерел бору. Родзинки - дуже смачно! Якщо їх споживати  з насолодою. то й користь буде максимальною!

 

http://polza-vred.su/izyum-polza-i-vred-sostav-i-primenenie-dlya-poxudeniya-suxofrukta/

 

Добавил: CNTB, 26.08.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Цінні властивості родзинок
Просмотров: 633 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7