Фарширована цибуля
Потрібно: фарш з індички - 250 г, гриби - 200 г, крохмаль -10 г, соєвий соус -100 мл, вино біле сухе -30 мл, рослинна олія - 30 мл, цибуля - 6 штук, яйце - 1 шт. Вийміть з лука серцевину. Поріжте її і обсмажте разом з грибами і фаршем. Додайте в фарш яйце. У кожну цибулину додайте щіпку крохмалю, наповніть фаршем і покладіть у змащену маслом форму. Запікайте в духовці 30 хвилин при 180 градусах. На стіл подавайте, полив соєвим соусом. Смачного!
Picante Cooking
CNTB, 26.11.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 287 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.0