Гарбузова запіканка з манкою
Потрібно: гарбуз – 0,5 кг; вода – 0,5 л; яйце – 1 шт .; манка і цукор – по 100 г; масло вершкове – 30-40 г; ванільний цукор або ванілін – за смаком; родзинки – ¼ склянки; сіль. Гарбуз очищають, нарізають, заливають водою, відварюють 10-15 хвилин. Зливають овочеву масу, дають стекти, пробивають блендером. Додають після охолодження яйце, цукор, манку, м’яке масло, ваніль і розпарені родзинки, розмішують. Перекладають масу в промаслений форму і відправляють запікатися при 180 градусах. Через 40 хвилин гарбузова запіканка в духовці буде готова.
http://babyrest.com.ua
CNTB, 28.01.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 260 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.5