Голубці українські
Потрібно: 1 головка білокачанної капусти, 0,5 свинини, 2 цибулини, 150-
Капусту варять на слабкому вогні кілька хвилин, щоб не розпалась. Коли капуста охолоне, з неї відокремлюють листя, зрізують товсті прожилки. Свинину пропускають через м'ясорубку з цибулею та часником. Додають запарений рис, перець, сіль. На листки капусти кладуть фарш, загортають у вигляді рулетів. Цибулю пасерують, додають томат, заливають бульйоном. Голубці прикривають кришкою, тушкують до готовності. На стіл подають зі сметаною.
https://multivarenie.ru/stuffed-cabbage/golubcy-v-multivarke-filips
Просмотров: 608 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.0