Гороховий суп
Потрібно: м'ясо за смаком, бажано свинина на кісточці – 500-
Горох замочують на 6-8 годин. М'ясо кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами води і варимо бульйон. Як тільки бульйон закипить, знімаємо ложкою пінку з поверхні і засипаємо варитися горох разом з м’ясом на 45-50 хвилин. Для засмажки: цибулю дрібно нарізаємо на дошці, моркву натираємо на тертці. Ставимо на середній вогонь пательню, наливаємо олію і кидаємо цибулю. Коли цибуля трохи обсмажитися, додаємо моркву і доводимо до золотистого відтінку. Додаємо картоплю і засмажку в бульйон. Як тільки картопля з горохом звариться, додаємо сіль, чорний мелений перець, за бажанням дрібно нарізану зелень кропу, петрушки, варимо ще 2-3 хвилини і вимикаємо плиту – смачний гороховий суп готовий. Після цього нехай суп трохи охолоне і настоїться. Заздалегідь радимо приготувати сухарики в духовці і кидати їх в суп при подачі до столу. Смачно!
http://клик.su/post425457054/