Готуємо бутерброди
У сучасному стрімкому житті набули визнання закуски, розміщені на скибочці хліба -бутерброди (накладанці), які можна комбінувати. Для приготування бутербродів використовують хліб з скоринкою або без неї. Хліб чи батон нарізують скибочками однакової форми, на нього кладуть закуску і прикрашають овочами, кусочками яйця і лимона, маслинами, калиною, журавлиною, майонезом. Відкриті бутерброди з корейкою, грудинкою, салом, оселедцем, кількою готують на житньому хлібі. Для решти бутербродів використовують пшеничний хліб, який змащують вершковим маслом або сумішшю масла з майонезом, гірчицею, томатним пюре, кладуть зелень петрушки, тертий хрін, сир, ковбасу, шпроти. Відкриті бутерброди можна прикрасити салатом, шпинатом, гілочками кропу, скибочками томатів або солоних огірків, редиски, шматочками перцю тощо. Дуже смачні бутерброди з масляними сумішами: зеленим маслом, гірчичним, кільковим, оселедцевим. До розм’якшеного вершкового масла додають улюблений продукт за смаком , перемішують, охолоджують. В Україні люблять «потапці» - грінки з салом. Скоринку хліба натирають часником, хліб і сало нарізують скибочками. На сковороду с підсмаженим салом кладуть скибочки хліба і підсмажують з обох боків. Для закритих бутербродів (сандвіч) використовують хліб, батон, булочки. Поверхню смужки хліба смащують вершковим маслом, укладають скибочками підготовлених продуктів з м’яса, риби тощо, накривають другою смужкою хліба, притискують і нарізують у формі трикутників, ромбів, квадратів. Можна готувати багатошарові бутерброди з різних продуктів, які будуть різні за смаком і зовнішнім виглядом. Готуйте бутерброди з задоволенням і ви отримаєте насолодження від приємного аромату і пікантного смаку. Експерементуйте!
https://www.kakprosto.ru/kak-899491-originalnye-buterbrody--s-dizhonskoy-gorchicey