(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Готуємо в літню спеку

Спекотного літнього дня краще підтримувати організм свіжими овочами та фруктами,  великою кількістю рідини. Готуйте приємні, легкі страви з мінімальною тепловою обробкою.  В сезон щавлю та  зелені потрібно зварити вітамінну першу страву - зелений борщ. Правило тут одне - має бути багато зелені! В літню спеку чудово наситить і охолодить окрошка на кефірі. Неодмінно приготуйте холодний борщ с буряком та сезонними овочами з додаванням зелені та сметани. Прекрасна  страва для обіду або вечері – перець с рисом та овочами.  Молода картопля чудово підходить як гарнір до м'яса або риби, а також швидко з'їдається зі свіжими овочами або салатом. Приготуйте овочеве рагу з використанням  різноманітні спецій та трав. Чудовий рецепт для пікніка - риба на грилі з ароматними травами і лимоном, рулети з копченою сьомгою з сиром і зеленню. Смачний гарнір до риби або м'яса – овочі на грилі. Овочі та фрукти в різних поєднаннях - такі різноманітні літні салати самі просяться, щоб їх приготували. У сезон баклажанів пропонуємо  гарну закуску - рулети з баклажанів із м'ясною начинкою і помідорами. Приготуйте смачну та легку літню закуску - кабачки в поєднанні  з ароматною сливою. Дуже смачними виходять млинці з кабачків. Готуються легко, швидко. У спеку потрібно підбадьорити організм ковтком свіжості. На допомогу прийдуть літні напої зі свіжих сезонних ягід і фруктів, охолоджені за допомогою прохолодної газованої води або кубиків льоду. Легкий і корисний вітамінний напій відмінно тонізує і тамує спрагу. У спеку компот із вишні , черешні, смородини та інших ягід - прекрасна альтернатива різним  синтетичним напоям.  На десерт подайте полуницю, малину, смородину, вишню, черешню та іншу ягоду. За бажанням з додаванням збитих вершків.

Добавил: CNTB, 24.06.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 534 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7