(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Яблучно-полуничне смузі

Інгредієнти: нежирний кефір або йогурт – 4 ст. ложки; яблука – 2 штуки; полуниця – 1 склянка; лід – 4 кубики; кориця  за смаком. Кефір і полуницю змішувати 2 хвилини. Яблука нарізати на шматочки, додати в чашку. Збивати 3-4 хвилини. Розкласти по келихах, додати корицю і лід. У яблучний смузі можна додавати будь-які фрукти або ягоди. За бажанням посипати подрібненими горіхами.

 

http://smuzik.ru/smuzi-klubnika-yabloko-koritsa/

 

Добавил: CNTB, 09.08.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Яблучно-полуничне смузі
Просмотров: 651 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7