![](/imagesdiff/harchovi_rodz/kanape.png)
З хліба зрізують скоринки, розрізують на смужки завширшки 5-6 см і завтовшки 1-1,5 см, підсмажують на вершковому маслі, смащують маслом, укладають рибні, м’ясні або інші продукти. Смужки продуктів можна чергувати з посіченою зеленою цибулею, яйцями, звареними круто. Між продуктами або зверху тоненькою смужкою або сіткою випускають з кондитерського шприца збите вершкове масло або масляні суміші. Потім смужки нарізують прямокутниками, трикутниками, ромбиками масою 80 г. Наприклад: по краях видавлюють оселедцеве масло, а на середину кладуть подрібнену цибулю, збите масло, січене яйця, маслини. Замість хліба використовують воловани і корзиночки (тарталетки). Їх наповнюють різними продуктами і оформляють.
https://beta.lt/akcija/visa-lietuva/656432851/72-250-vnt-uzkandziu-rinkiniai-kiaules-koja
Просмотров: 709 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 3.7