(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Канапе

З хліба зрізують скоринки, розрізують на смужки завширшки 5-6 см і завтовшки 1-1,5 см, підсмажують на вершковому маслі, смащують маслом, укладають рибні, м’ясні або інші продукти. Смужки продуктів можна чергувати з посіченою зеленою цибулею, яйцями, звареними круто. Між продуктами або зверху тоненькою смужкою або сіткою випускають з кондитерського шприца збите вершкове масло або масляні суміші. Потім смужки нарізують прямокутниками, трикутниками, ромбиками масою 80 г. Наприклад: по краях видавлюють  оселедцеве масло, а на середину кладуть подрібнену цибулю, збите масло, січене яйця, маслини. Замість хліба використовують воловани і корзиночки (тарталетки). Їх наповнюють різними продуктами і оформляють.

 

https://beta.lt/akcija/visa-lietuva/656432851/72-250-vnt-uzkandziu-rinkiniai-kiaules-koja
Добавил: CNTB, 19.03.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: канапе
Просмотров: 709 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7