Картопляно-селеровий суп
Потрібно: 800 г кореня селери, 2 великі картоплини,1 велика цибулина, зубчик часнику,1 ст. л. манної крупи, 2 ст. л. рослинної олії, сіль, перець. Корінь селери, картоплю і цибулю наріжте невеликими кубиками. Наріжте часник. У каструлі розігрійте масло і обсмажте цибулю. Додайте селеру і картоплю, готуйте на середньому вогні 6 хвилин. Влийте 1 літр гарячої води, варить 15 хвилин. Додайте часник, сіль і перець. Подрібніть за допомогою блендера суп до однорідної маси. Поверніть суп в каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Подавайте суп гарячим.
https://newsdaily.org.ua
CNTB, 18.02.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 236 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.0